Șemineul electric – noul trend în casele românilor

1

Oferta modelelor de șeminee este într-o continuă modernizare și dezvoltare, și asta pentru că un șemineu tradițional nu se poate amplasa în orice tip de locuință. De exemplu, la bloc. Iar acest lucru îi împiedică pe mulți să nu aibă parte de beneficiile unui șemineu direct la ei acasă. Pentru a putea îndeplini și această dorință specialiștii în domeniu au adus pe piață șemineul electric. Acesta se poate integra perfect în cadrul oricărei case, cu un minim efort de deranj.

Unul dintre principalele avantaje ale unui șemineu electric este de ordin estetic. Nu ai cum să nu apreciezi modul modul în care arată o încăpere în care este prezent și un semineu.  Șemineul electric are capacitatea de a-I oferi un aspect mult mai plăcut, un plus de personalitate și o atmosfera care reușește să te liniștească foarte mult. Pentru a amplasa un astfel de șemineu nevoie de aprobare și de o persoană autorizată pentru a-l instala, focarul electric 3D se poate folosi din momentul în care întră pe ușa beneficiarului. Instalarea constă în amplasarea focarului electric în mantaua de șemineu și conectarea la o priză normală de 220V.

Faptul că motivul principal pentru care oamenii cumpără aceste șeminee este reprezentat de design, tot mai multe modele de șeminee electrice vin și cu opțiunea de a afișa / de a oferi acel efect optic de flacără, cu o mișcare cât mai naturală și un sunet cât mai realist, fără a mai da și căldură. Astfel, acesta poate fi folosit și pe timp de vară doar pentru efectul vizual și acustic. În perioada sezonului cald te poti bucura de magia flăcării fără a degaja căldură suplimentară în locuință. Vestea bună este că marea majoritate a acestora vin dotate cu o aerotermă care dispune de un termostat reglabil.

Șemineul electric nu are coș de fum, nu emite gaze sau fum în atmosferă și rămâne rece la atingere pe parcursul folosirii, asigurând siguranța familiei și a animalelor de companie. Efectul de flacără 3D înnobilează orice încăpere și oferă romantism nopților de vară. Prevăzut să încălzească suprafețe de până la 40 mp într-un timp scurt, aeroterma focarului degajă o căldură plăcută și constantă ce poate fi ușor reglată din telecomandă.

Șemineele electrice, de la Șeminee Bacău, prezintă un realism incredibil al flăcării, au 125 de combinații unice, efect de flacără cu bușteni arzând și mulaj din jar. Tehnologia LED economică consumă doar 11.2 W. La aceste șeminee flacăra funcționează independent de încălzire. 5 setări de ajustare a intensității flăcării oferă utilizatorului posibilitatea de a seta luminozitatea perfectă în funcție de ambianță și preferințe.

Acum că știi cât de simplu e să ai un semineu de decor, dar și functional în același timp, Șeminee Bacău, parte a grupului PEFOC.ro sau cel mai mare magazine online de șeminee din țară, te așteaptă cu sfaturile necesare pentru ca tu să faci cea mai bună alegere. Și nu doar gama de șeminee electrice este accesibilă. Inspiră-te din varietatea de modele șeminee rustice, clasice sau moderne puse la dispoziție de Șeminee Bacău. Un focar semineu achiziționat de la ei poate fi integrat cu succes în orice construcție de șemineu standard sau pe colț. Alege ca șemineul pe care îl construiești să fie perfect pentru ceea ce ai nevoie, așa că nu uita de importanța unui cos fum bacau! Iarna asta frigul va fi doar afară! De căldura din casă se ocupă PEFOC.ro!

Distribuie

Un comentariu

  1. Paul Clemente în

    Semineul electric ofera un design placut in camera ta. Recomand semineele electrice de la magazinul din Sibiu.

Lasă un comentariu

Top