Neluțu Budin și Ioan Marcu, au semnat cu Voința Stremț. Cei doi se întorc după 3 ani, pe banca finalistei Cupei.

0

Voința Stremt va avea începând din acest sezon competițional, un nou staff tehnic în persoana lui Ioan Marcu – antrenor principal și Neluțu Budin – director tehnic.

Cei doi au ajuns la o înțelegere cu oficialii Voinței, iar în cursul zilei de vineri, viitorul staff tehnic a fost prezentat echipei, în cadrul unei ședințe care a avut loc la sediul clubului.

Neluțu Budin și Ioan Marcu, se întorc pe banca tehnica a echipei, după o pauză de 3 ani, în sezonul 2019/2020, cu cei doi la timonă, Voința încheia sezonul Ligii 4 Alba, pe locul 2, iar în vitrina clubului ajungea primul trofeu important: Cupa României.

Reuniunea lotului va avea loc pe data de 23 iulie, în iar în perioada următoare urmează să fie anunțat calendarul și adversarii din partidele amicale.

Noul staff tehnic, se află în discuții pentru aducerea unor noi jucători, pentru întărirea lotului existent.

Până acum, au fost perfectate două transferuri, este vorba de Gheorghe Lucian Râşniţă, Mihai Barb și Darius Stanciu (Kinder Teiuș).
Iată ce au declarat și cei doi membri, ai noului staff tehnic

Neluțu Budin:Mă bucur foarte mult că mă întorc la Sttremț, un club unde am obținut cele mai mari satisfacții ale carierei: locul 2 la finalul sezonului 2019/2020 a Ligii 4 Alba și triumful din Cupa României.

După mai multe sesiuni de negocieri, am decis să acceptăm oferta, și preluăm Voința Stremț.

Pentru încerederea acordată în această privință, îi mulțumim domnului primar Ștefan Traian Popa și conducerii administrative a clubului.

Cunoaștem grupul de aici, am mai lucrat alături de ei, sunt niște oameni iubitori, profesioniști, cu experiență și de aceea ne-am întors înapoi.

Obiectivele noastre sunt clasarea în primele 3 echipe ale campionatului și câștigarea Cupei României.

Toată lumea care mă cunoaște, știe că unde mă duc îmi place să fac performanță la cel mai înalt nivel, și acest lucru s-a văzut la echipele la care am fost, fie Transalpina Șugag și încheind cu Dacia Orăștie.

Pe noul antrenor, pe Ioan Marcu, îl cunosc foarte bine, am lucrat cu el la nivelul băncii tehnice atât la Transalpina Șugag, Voința Stremț și ultima dată la Gloria Geoagiu, deviza noastră este aceea unde mergem vom fi întotdeauna împreună.

Acesta va avea din partea mea susținere totală. Ce pot eu să influențez este moralul jucătorilor prin experiența pe care o am, prin personalitatea mea, să le ofer încrederea de care au nevoie.

Cel mai important lucru la un club de fotbal este atitudinea jucătorilor, iar principiile mele în ceea ce privește acest subiect sunt simple: respect reciproc, respect faţă de spectatori, respect faţă de cei care finanţează echipa, respect faţă de jucători şi, evident, de conducerea tehnică.

Trebuie să pregătim bine noul sezon, vom avea în față adversari dificili, lucrăm la un program de pregătire și în perioada următoare, sperăm să îmbunătățim lotul cu jucători noi”.

IOAN MARCU: „Mă bucur foarte mult că m-am întors la Voința, echipă cu care pe banca tehnică, am obținut cele mai importante rezultate ale carierei mele de antrenor.

Cum a spus și domnul Budin, ne-am întors aici pentru că cunoaștem grupul, care este alcătuit din oameni iubitori, cu experienţă și profesioniști în tot ceea ce fac aici.

Știu că aici se face performanță și vrea performanță.

Lotul îl cunoaştem destul de bine, am lucrat cu băieții acum 3 ani, este unul în care au intervenit mici modificări.

Va fi un campionat greu, cu echipe puternice, vorbesc aici de Industria Galda de Jos, echipă care va ataca promovarea, Viitorul Sântimbru, CIL Blaj, Daia Română sau Ighiul.

Noi trebuie să muncim, să fim modești să tratăm serios fiecare partidă și să dăm tot ce putem să câștigăm fiecare meci. Jucătorii trebuie să învețe să fie modești, să muncească și să aibă atitudine în teren, trebuie să înțeleagă că antrenându-se și jucând bine vor obține rezultate.

În 23 iulie, este prevăzută reuniunea lotului, iar după aceea vom stabili meciurile amicale și viitoarele mutări, care vor avea loc în cadrul lotului”.

Ștefan Traian Popa, primarul comunei Stremț:La finalul ediției trecute de campionat și a Cupei României, am avut o discuție telefonică și după aceea față în față cu Neluțu Budin și Ioan Marcu.

Pot să spun, că m-am bucurat foarte mult, ca după câteva zile, am primit un răspuns afirmativ, din partea celor doi.

Domnul Budin, va fi cooptat în cadrul clubului, pe parte administrativă, iar Marcu se va ocupa de partea tehnică.

Vineri, a avut loc o şedinţă în cadrul clubului, cu conducerea administrativă și echipa, celor din urmă le-a fost prezentată situația și noul staff tehnic.

În 23 iulie, va avea loc reunirea lotului și primul antrenament, iar după o săptămână – două, de partide amicale, va fi finalizat i lotul, care va cuprinde 20-25 jucători.

Ca la orice echipă, vor avea loc plecări dar și veniri. Până acum sunt sigure transferurile realizate, ale jucătorilor Stanciu, Râșniță și Barb”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top