Liderul ”Grupului de la Cluj” sare la gâtul lui Liviu Dragnea. Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura și eșecul profesional!

2

Fostul ministru de Interne din Guvernul Adrian Năstase și lider al așa-numitului Grup de la Cluj din PSD, Ioan Rus, lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea și anunță noi plecări din PSD.

”Ceea ce fac Liviu Dragnea și PSD este fără precedent în țara noastră. Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura și eșecul profesional, așa cum face PSD de doi ani de zile. Avem de-a face, din păcate, cu o expansiune a mediocrității în funcții de conducere: la partid, la Guvern, la Parlament și în toate instituțiile pe care partidul ajunge să le țină sub talpă. Această expansiune a mediocrității se poartă împotriva românilor, împotriva bunului simț și în detrimentul oricăror valori naționale și europene.

Toate acestea îi motivează pe mulți social-democrați – nume grele, lideri cunoscuți, dar și numeroși oameni de la baza partidului – să plece din PSD și să caute o alternativă politică viabilă. PSD este capturat și controlat de personaje certate cu legea, este cât se poate firesc să te distanțezi de așa ceva. Pro România este o alternativă de stânga pro-europeană, este normal că foștii colegi vor să se alăture proiectului nostru. Vă anunț că vor mai pleca multe nume din PSD, avem destule semne în acest sens. Cu toții au realizat că prăbușirea PSD în sondaje nu mai poate fi oprită și că partidul se îndreaptă cu pași rapizi spre o disoluție totală. Cu Dragnea la conducere, orice reformă internă este imposibilă”, acuză Ioan Rus, pentru publicația Podul.

Distribuie

2 comentarii

  1. Din nou: Nu se pune problema adevarurilor spuse de Rus. Acest adevar insa TREBUIE publicat opiniei publice ca venind din partea unei cu totul altei persoane care nu a fost Presedinte UASCR, Cluj, si cu alte functii mari in pcr. Acuz din nou mass-media clujeana. De ce ? Pentru ce publicati persoanele care NU ar mai trebui sa apara in public. Aceste persoane, Rus, Marga, Puscas, I. A. Pop, altii cu sutele care sunt simpatizati de cei de pe platforma CUG, fostii Secu si informatorii ei, Militia, armata, intr-un cuvant pasunistii din Cluj, toti VINITURI, trebuie sa nu mai apara in public. Astia nu au Dumnezeu. In plus vor trebuii sa dispara. Din cauza acestei promovari continuie de catre mass-media din decembrie 1989 pana in prezent, a determinat si determina si in prezent ca mii de tineri sa plece definitv din Cluj, din Ardeal SI Banat. Opriti odata pentru totdeauna marsavia voastra care va vine din familii, prin parinti, bunici, frati, surori, nunti si boteze, sprituri de pe flostar, etc.. Emil Aluas, Uniunea Ardelenilor SI Banatenilor (UAB), Cluj. Livonia, MI.

Lasă un comentariu

Top