Kronospan -” Dă formă lemnului prin pictură, cu tema dedicată Sărbătorilor Pascale ”

0

Copiii din Sebeş sunt aşteptaţi în zilele de 23 aprilie şi 24 aprilie între orele 13.00-16.00, în parcarea din faţa Kronospan pentru a-și etala talentul la pictură și desen.

pictura_lemn_0

Ouă din lemn, acuarele de toate culorile si pensule mai mici sau mai mari sunt ustensilele cu care copiii vor crea cele mai frumoase cadouri de Paște.

În tot acest timp, ei vor putea servi fructe şi ceai cald.

Această activitate are loc în cadrul campaniei ”Pentru un Sebeş informat. Respirăm acelaşi aer”, începută în data de 20 februarie 2016 şi care constă în oferirea de informaţii referitoare la legislaţia de mediu impusă de Comisia Europeană, detalii referitoare la formaldehidă şi pulberi utilizate în procesul de producţie, dar şi activităţile şi instalaţiile folosite de către Kronospan Sebeş pentru reducerea emisiilor în atmosferă.

Cei doi organizatori ai acestei campanii au o activitate constantă în problemele de protecţie a mediului.

Asociația Planeta Verde este o asociaţie nonprofit înfiinţată în anul 2010, ai cărei membri fondatori au o experienţă vastă în domenii precum: mediu și schimbări climatice, servicii publice, amenajarea teritoriului, energii regenerabile, turism, cultură civică şi dezvoltare durabilă.

Kronospan Sebeş este cel mai mare producător de plăci pe baza de lemn din România. Compania și-a arătat constant deschiderea pentru informarea corectă a cetățenilor cu privire la orice aspect de mediu legat de activitatea de producție pe care o desfășoară la Sebeș. De asemenea, la nivel local și național compania s-a implicat in diferite campanii în domeniul protecției mediului. În total, în cadrul acțiunilor de mediu au fost curățate peste 100 de hectare de teren. Iar prin proiectul „Mereu Verde”, debutat în anul 2008 sub sloganul „Plantăm viitorul împreună!”, Kronospan desfăşoară periodic activităţi de împădurire, cu implicarea atât a autorităţilor locale şi naţionale, cât şi a partenerilor sociali (instituţii de învăţământ, ONG-uri etc.). Până acum, proiectul „Mereu Verde” a însemnat plantarea a peste 100.000 de puieţi. Kronospan va continua să fie un membru activ al comunității în mijlocul căreia își desfășoară activitatea și să creeze programe și activități care sprijină dezvoltarea socială, economică și culturală a comunității locale.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top