Incompatibilitățile și Corupția avansează alarmant în Consiliul Județean Alba

0

Faptul că la noi nu există vreo autoritate care să vegheze la respectarea legii de către autoritățile locale și județene, fac din aceste instituții focar de nepotisme care au declanșat epidemia corupției concentrate într-un balon se săpun numit județul Alba.

prefectura-alba-CJ-Alba  Acum o lună, într-un text simplu și dur care a produs multă mirare, atrăgeam atenția asupra unor deturnări de fonduri pe care Consiliul Județean le-a făcut cu bună știință împreună cu alte falsuri în documente oficiale.  http://monitorulab.ro/in-atentia-dna-550-000-de-euro-destinati-scolilor-inundate-au-fost-alocati-la-trei-gradinite-neinundate/

Reacția …  Noi suntem  mincinoși, vânduți, cumpărați, manipulatori, agramați, pesediști, incompetenți, needucați, subiectivi și lista mesajelor primite este lungă.

Realitatea este însă cu totul alta și este una tristă. Probabil cei care ar fi trebuit să se sesizeze, au făcut primul pas, probabil se muncește din greu la analizarea ingineriilor financiare, bine gândite, din Consiliul Județean Alba sau la fel de probabil este că funcționarii din Consiliul Județean au primit un răgaz pentru îndreptarea greșelilor făcute în trecut. Noi ne-am făcut datoria și nu am primit vreo șpagă pentru acest lucru, vă asigur de asta.

Nepotismele, căci despre ele era vorba , ar trebui să înceteze la nivelul județului Alba. Personaje ca Marius Hațegan, Cristea Petru Vasile, ar trebui să cunoască și să pună în aplicare articole din legea 161/2003 pentru că nu au ce căuta acolo unde sunt acum.

Dacă partidul i-a făcut invizibili în fața legii nu înseamnă că banii publici trebuie să pompeze companiile pe care le conduc.

marius-hategan Unul din apropiații președintelui C.J Alba  , Ion Dumitrel , este de departe liderul  banilor publici proveniți din contracte cu administrațiile locale. Marius Hațegan Nicolae, consilier județean PDL, secretar general al PDL și secretar în Comisia amenajarea teritoriului, investiții, turism, mediu și gestiunea patrimoniului județului , reușește în scurt timp performanța de a avea contracte babane cu primăriile PDL din județ. Societatea OMA GRUP INSTAL SRL câștigă licitații pe bandă rulantă și nu mare este surpriza că o parte din bani ajung în bugetul partidului, pe care îl împarte tot domnul Hațegan.hateganhategan 1

 

 

 

 

 

 

Petru-Cristea  Un alt abonat, protejat și el de contractele cu statul român vine din rândul PNL, pe numele său Cristea Petru. Acesta nu răzbește prin a câștiga contracte la licitațiile cu statul. În multe cazuri participă singur la aceste licitații și firmele sale ALTAGEMA și UNIFAST SRL devin sucative de bani publici fără să presteze nimic. Mai știm despre domnul Cristea Petru că împreună cu soția Cristea Adriana fac din traficul de influiență o normalitate în zona Teiuș. CristeaCristea 1

 

 

 

 

Pentru cei care ar trebui să vadă aceste fenomene ale administrațiilor locale vom revenii cu amănunte și exemple noi. Ion Dumitrel și blegomanii din Consiliul Județean Alba trebuie treziți, dacă nu o face nimeni, nu-I nimic, sunăm noi deșteptarea.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top