În curând fermierii români vor rămâne fără subvenții! Banii vor pleca spre alte proiecte

0

identitate-01

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega a anunțat, în cadrul ”Romanian Agribusiness Conference” care se desfășoară în București, că din 2019 subvenția europeană din agricultură va dispărea.

laurentiurebega239

”În perspectiva următoarei legislaturi europene se intenționează dispariția plății pe suprafață din nevoia de a scapa de concurența neloială. Această subvenție va disparea din 2019, iar banii vor fi realocați pe alte proiecte. Ar trebui de aceea să ne gândim ce se va întâmpla din 2019 și unde vom aloca banii respectivi din acel moment. Nu aș vrea sa am din nou dreptate, nu aș vrea să fim înștiințați în 2019 că avem nevoie de o nouă strategie de dezvoltare, iar nouă să ne ia un an sau doi ca să ne dăm seama ce vrem sa facem cu banii europeni”, a explicat Laurențiu Rebega pentru Opinia Transilvană.

Laurențiu Rebega este membru în Comisia pentru Agricultură în Parlamentul European și este europarlamentarul care a dezvăluit recent că banii pentru fermieri vor fi realocați pentru imigranți. Informația a fost confirmată ulterior de ministrul Agriculturii Achim Irimescu.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top