FOTO – VIDEO : Dezastru pe ocolitoarea din Ocna Mureș. Patru kilometri din groapă în groapă, care de care mai adâncă și mai “prietenoasă” cu autoturismul.

0

Șoseaua de ocolire a orașului Ocna Mureș, cu statut de Drum Județean a devenit în ultimii ani un coșmar pentru cei care se încumetă, de bună voie sau nevoiți, a se perinda pe el. Patru kilometri din groapă în groapă, care de care mai adâncă și mai “prietenoasă” cu autoturismul.

Zecile de șoferi care sunt obligați zilnic să ocolească Ocna Mureșul sunt cu nervi la pământ din cauza indiferenței autorităților responsabile pentru dezastru. Deși este considerat drum județean, nimeni nu a investit vreodată în modernizarea lui. Singurele lucrări făcute asupra acestei porțiuni de drum au fost imediat după surparea magazinului Plus, deoarece rămăsese singura variantă de e face legătura cu localitățile învecinate.

&;

Durerea mare a oamenilor este că taxele sunt foarte mari pe asigurări, roviniete și alte impozite, în schimb nimeni nu plătește daune pentru defecțiunile înregistrate de autoturisme și camioane pe acest drum al gropilor. Nu cere nimeni asfaltarea, dar măcar astuparea gropilor ar fi un semn de normalitate pentru sutele de șoferi care ocolesc un oraș ce se vrea European.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top