FOTO : Lucrări de mântuială efectuate de o firmă de casă a PNL în Munții Apuseni. Siguranța șoferilor este pusă la încercare de lipsa de experiență a constructorului

0

În perioada 2016-2017 drumul comunal DC 184 C care face legătura între Runc și Lunca Largă, comuna Ocoliș a intrat în reabilitare prin asfaltare, cel puțin așa reiese din anunțul de pe pagina oficială a Primăriei Ocoliș.

Firma câștigătoare a fost selectată prin serviciul SEAP, în urma unei licitații iar suma alocată a fost de peste 2.980.000 lei fără TVA.  Din păcate lipsa de experiență a acestei societăți comerciale din Alba Iulia specializată  în vânzarea de carburanți și servicii hoteliere și-a spus cuvântul în siguranța șoferilor care circulă pe DC 184C propus după reabilitare ca drum județean. La numai un an de la montarea parapeților, de pe marginea șoselei, stau să cadă, urmele de ciment puse pentru susținere au fost spălate de ploi.

Surse neoficiale au declarat pentru Opinia Transilvană că firma avea obligația să mai bage 80 de cife de beton în gabioanele de pe marginea drumului însă totul a fost doar în devizele lucrărilor. Publicația Opinia Transilvană revine cu detalii picante legate de modul în care acestă firmă de casă a PNL a încasat sume uriașe de bani pe lucrări făcute de mântuială dar și cum a fost făcută recepția acestor lucrări de modernizare.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top