Flora celei mai frumoase Rezervații Naturale din Apuseni DISTRUSĂ de hoții care își ascund CIOATELE.

1

Nici nu am intrat bine în iarnă că au început jafurile pădurilor în Munții Apuseni. Ce este cel mai trist este faptul că prăduitorii nu mai țin cont de nimic, taie tot ce le iese în cale. Astfel că au dat iama în cea mai prețioasă rezervație geobotanică a Munților Apuseni, Scărița Belioara.

În ultimul an zeci de fagi colosali au fost puși la pământ și măcelăriți cu bună știință iar ce este cel mai grav este că jefuitorii distrug flora doar ca să acopere cioatele.

Înființată în 1958, Rezervația Scărița Belioara, este situată în masivul Muntele Mare a fost mult timp o atracție pentru cercetători, turiști, localnici.Din păcate lipsa de interes a autorităților își spune cuvântul.

 Masacrul din rezervația Naturală Scărița Belioara continuă în ciuda faptului că au fost făcute zeci de sesizări. Nimeni nu reacționează. Chiar și reprezentanții ariilor protejate au semnalat autorităților tăierile și distrugerea florei, nimic însă.

Distribuie

Un comentariu

  1. Un cetatean în

    nu ei sunt de vina ci gunoaiele care cumpara si cei care inlesnesc vanzarea ….Se plimba pe strada cu lemnele la vedere…..nu face nimeni nici un control …Despre asta ar trebui sa vorbiti……De exemplu m-ar interesa cine a urmarit un astfel de camion de la plecare si pana la destinatie….nimeni…..Dar de scris scrieti …vai se fura vai se taie vai se distruge……Tu Robin Hood de cacat spune-ne cine fura si cine cumpara …..Ca de furat stim ca se fura dar nu prea stim cine asta este marea problema …nimeni nu este hot……toti au chitanta si dreptul sa taie…..

Lasă un comentariu

Top