EXCLUSIV – Paul Ghiţiu nu are nimic cu islamul … la el acasă.

0

 Întrebat despre Pactul pentru Migrație , scriitorul Paul Ghiţiu, spune că nu are nimic cu islamul … la el acasă. Dar are împotriva lui tot ceea ce ne îndreptăţeşte să ne apărăm familia, aproapele, neamul, credinţa, atunci când islamistul vine la noi acasă şi ne impune, cu biciul, satârul, glonţul sau cu bomba, să fim aşa cum vrea el.

”Pactul pentru Migrație este o invenție a globaliștilor, pe care încearcă să o implementeze în lume prin intermediul ONU. Este un pact prin care, migrația devine un drept al omului. Toate acestea sunt atacuri la adresa ființei umane.” – susține scriitorul Paul Ghiţiu

 

Militează pentru o Europă creştină, pentru libertate, pentru dreptul la viaţă, pentru familie, pentru cel de lângă noi, pentru neam, pentru ţară şi activează împotriva marxismului cultural, educaţiei sexuale, vaccinării obligatorii, migraţiei, colonizării României, împotriva socialismului şi islamizării!

” În Europa de Vest și Centrală, la nivelul anului 1950, procentul de musulmani era cam de 0,1 %, era cam 400.000 de musulmani în 2010 erau 23 de milioane de musulmani. Adică în 60 de ani, numărul musulmanilor a sporit de 58 de ori. Rata de creștere este cu atat mai mare cu cat numărul este mai mare.” – spune Ghițiu, întrebat fiind despre pericolul unei invazii.

Monitorizează derularea evenimentelor în gigantica confruntare în care socialismul se foloseşte de islam în încercarea de a distruge lumea veche, mai precis, centrul de greutate al acesteia, legătura omului cu Dumnezeu.

”Romania care din motive de prostie,de servilism , de incultură, de lipsă de coloană vertebrală, de dosare, de ticăloșie, motivele acestea fiind toate ale clasei politice în funcție și la Palatul Cotroceni și la Guvern și în opoziție. Deci din toate aceste motive, Romania este în acest moment pe un traseu cu totul diferit de toate vecinele ei.”

Paul Ghiţiu este membru al Frăţiei Ortodoxe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe.

Inginer, scriitor, scenarist, regizor, publicist, fost senator al României (1996 – 2000), abordează teme politice, sociale, culturale, religioase, de strategie şi apărare, de relaţii internaţionale la EVZ, B1TV, Naşul TV, TVR, Radio România,  ActiveNews, revista Rost şi Rostonline etc.

Un interviu realizat de Constantin  Ghiță pentru Opinia Transilvană

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top