Detalii ULUITOARE : Cum se adresa profesorul acuzat de PEDOFILIE, copiilor?

0

Detalii și amănunte care pot pune mai multe semne de întrebare în cazul profesorului acuzat de corupere sexuală de minori. Mai mulți colegi l-au avertizat verbal să fie atent la comportamentul în fața copiilor mai ales că în rândul conducerii instituției de învățământ existau plângeri legate de aceste aspecte. De-a lungul timpului profesorul implicat în scandal adresa injurii elevilor, atât fetelor cât și băieților folosind apelativele : prost, handicapat, găoază, curvă, etc. Cu fetele avea contacte fizice nepotrivite, le mângâia pe mâini pe spate, pe umeri, pe sâni iar pe băieți îi brusca.

Potrivit IPJ Alba, a fost deschis dosar penal în care se fac cercetări sub acuzaţiile de corupere sexuală de minori. Comisia de disciplină a Școlii Generale numărul 1 din Alba Iulia, a decis sancționarea dascălului cu 15% din salariu, pe o perioadă de 6 luni, urmând desfacerea contractului de muncă.  Directoarea instituției de învățământ, Ramona Popa a precizat pentru Opinia Transilvană că profesorul acuzat urmează să fie supus unui control psihologic și psihiatric, urmând să se pronunțe cu privire la starea de sănătate a acestuia.

Surse din cadrul anchetei a declarat pentru Opinia Transilvană că bărbatul a mai avut o condamnare cu suspendare pentru lovire și alte violențe.

Sancțiuni în cazul profesorului acuzat de pedofilie într-o școală din Alba Iulia. Poliția a demarat o anchetă

Distribuie

Lasă un comentariu

Top