Sancțiuni în cazul profesorului acuzat de pedofilie într-o școală din Alba Iulia. Poliția a demarat o anchetă

2

Comisia de analiză instituită la nivelul Școlii Generale numărul 1 din Alba Iulia, Vasile Goldiș, care cercetează posibilele fapte de pedofilie ale profesorului acuzat de părinți, a decis sancționarea acestuia cu 15% din salariu, pe o perioadă determinată, urmând desfacerea contractului de muncă.  Directoarea instituției de învățământ, Ramona Popa a precizat pentru Opinia Transilvană că profesorul acuzat urmează să fie supus unui control psihologic și psihiatric, urmând să se pronunțe cu privire la starea de sănătate a acestuia. Conducerea Inspectoratului Școlar Alba a sesizat organele de cercetare penală și a urmărit îndeaproape ancheta instituțională demarată la nivelul școlii.

În urma acuzațiilor, Poliția municipiului Alba Iulia a demarat o anchetă și a audiat mai multe cadre didactice cu privire la comportamentul profesorului.

Mai mulți părinți ai căror copii învață la Şcoala generală nr.1, Vasile Goldiș, din Alba Iulia au sesizat conducerea instituție cu privire la comportamentul inadecvat al unui profesor față de elevi, mai ales față de fetițe.

Posibil CAZ DE PEDOFILIE la o școală din Alba Iulia. Părinții se tem să nu fie mușamalizată situația

 

Distribuie
Top