Daniel Zdrânc : Avem părinți, frați și surori sau prieteni care au plecat din Alba în toată lumea pentru un trai mai bun.

0

Nu a vorbit nimeni în această campanie electorală cât de importantă este pentru Alba, pentru Transilvania și pentru România legătura cu diaspora.Avem părinți, frați și surori sau prieteni care au plecat din Alba în toată lumea pentru un trai mai bun.

Chiar dacă sunt departe își susțin familiile rămase în țară, investesc în afaceri locale sau construiesc pentru că își doresc să revină acasă.Avem nevoie poate mai mult ca oricând de expertiza și experiența voastră. Consiliul Judeţean va fi liantul între cei care vor să investească sau să dezvolte o afacere existentă și sursele de finanțare ale UE.

Voi propune înființarea unui hub de afaceri pentru ca microîntreprinderile locale să colaboreze cu cele din diaspora, pentru a licita împreună și a finaliza proiecte mai mari.Consiliul Judeţean va promova transferul tehnologic și parteneriatele pentru transfer de cunoștințe (Knowledge Transfer Partnership), într-o comunitate bazată pe comunicare și interconectare.#DanielZdrâncConsilierJudețean#ETimpulPentruDezvoltare

Distribuie

Lasă un comentariu

Top