Ce face secretara Primariei Sebes

3

314919_298193536865288_2111283586_nPrimaria Municipiului Sebes se confrunta de cativa ani buni cu numeroase procese, in mare parte si din cauza unor hotarari de Consiliu Local, poate prea putin studiate si atent analizate. Multi se intreaba de ce s-a ajuns aici. Unii spun ca normal si firesc este ca secretara Consiliului Locala Sebes, jurista Vlad Cristina sa verifice proiectele si sa le semneze inainte de a intra pe ordinea de zi a Consiliului Local, pentru a fi dezbatute de consilierii locali. Din pacate, secretara Consiliului Local, cea care este pusa acolo sa vegheze la respectarea legalitati, nu semneaza proiectele, nimeni nu stie de ce. Din cate cunoastem noi, este singurul caz din judetul Alba. Oare daca toate proiectele de hotarari ar fi semnate de secretara ar mai fi atatea procese? Credem ca este cazul ca reprezentantii Prefecturii Alba sa verifice daca atitudinea  secretarei este normala, fireasca si legala. Stim ca Doamna Cristina este foarte preocupat de cresterea cateilor dar speram sa manifeste aceeasi grija si fata de consilierii locali care iau decizile importante pentru urbe.

Distribuie

3 comentarii

  1. Vlad Cristina a primit Mercedesul de Baizdof, societate cu care se judeca acum Primaria Sebes si ia spaga de la oricine numai ca nimeni nu o controleaza

  2. doamna secretara tot timpu baga vrajba intre colegi. merge la instruiri pe banii primarie, cu cateii si este cea mai rautacioasa femeie pe care am cunoscut-o!

Lasă un comentariu

Top