Asistentul universitar, liberalul Stefani Claudiu ameninta cu moartea un jurnalist!

11

claudiu stefaniIncredibil dar adevarat! Un cadru didactic universitar, care se mai si mandreste ca este membrul PNL, ameninta un jurnalist, cu moartea! Este vorba de Stefani Claudiu,asistent la Universitatea ,,1 Decembrie 1918”, din Alba Iulia, Catedra de Sociologie şi Asistenţă Socială.El, care spune ca este specialist in sociologia devianţei, asistenţa socială a delincvenţilor si asistenţa socială a persoanelor dependente de alcool şi droguri …Intr-o postare pe Facebook (vezi foto), acesta scrie, referindu-se la jurnalistul Radu Ciobotea, directorul ziarului Monitorul de Alba si corespondentul Televiziuniii Realitatea Tv :,,Vezi sa nu calci prin Sebes ca vei fi linsat! Si nici prin Alba nu cred ca esti in siguranta…Fereste-te de apicultorii din zona Sebes, daca te recunosc, esti un om mort!”. Si nu posteaza numai o data ci de doua ori. Ca sa fie clar si sa vada toti cei peste 5000 de membri ai grupului! Ce sa intelegem de aici, ca ameninta, incita la agresiune? Nu putea sa puna mana pe telefon si sa poarte o discutie privata cu Radu Ciobotea, referitoare la un articol, cu care poate sau nu sa fie de acord?  amenintari Claudiu

Am adus la cunostinta rectorului Universitatii 1 Decembrie 1918, profesorul universitar, dr. Daniel Breaz aceasta situatie si Domnia Sa ne-a promis ca va verifica si ne va da un raspuns. Președintele  Organizatiei PNL Alba, Adrian Teban,  se află momentan la Bruxelles dar ne-a declarat că ” Nu sunt de acord cu violența de nici un fel, deci nici cea de limbaj . Acum sunt plecat, când mă întorc o să văd exact despre ce este vorba” .

Adi Ghimpeanu amenintari directe

Distribuie

11 comentarii

 1. Opinii diferite, dar până la a se ajunge la astfel de amenintări… Păcat. Deși oarecum fac parte din aceeași baricada cu domnul Stefani Claudiu in ceea ce priveste situatia de la Sebes, nu pot decât sa o atribui ca neadecvată si gravă.

 2. De ce nu depuneti plangeri penale impotriva lui si a celorlalti protestatari care insulta ziaristii pe pagina Sebes fara formaldehida?

 3. acest vesnic asistent universitar e un gunoi oportunist, protestatar de meserie
  e maritat in Abrud cu o fosta studenta de a sa pe care a cucerit-o cu o promovare la examen de nota 10…evident fara nicio legatura cu “iubirea” dintre ei 😀 😀 😀

 4. Nicoleta Stan, studenta în

  eu cred ca Stefani Claudiu trebuie sa-si dea urgent demisia din invatamant si din partid. Ce sa invatam de la dansul? ura, dezbinarea, amenintarile?

 5. un mascarici ,protestatar de meserie(cica se castiga mai bine decat in invatamant!)un parvenit de doi lei care se da mare ecologist!

 6. de dramatizati asa . din ce scrieti aici el doar va sugera ca unii oameni sunt suparati pe acest radu . Dar nu ca stefani ar avea ceva personal cu radu si nici vorba sa il ameninte direct.

 7. Cine il stie pe Claudiu Stefani poate sa confirme 100% ca omul nu are absolut deloc o fire violenta. Se mai aprinde si el, la nivel verbal, o data pe an. S-a nimerit acum. Hai sa ii taiem capul!

 8. Nu numai acum.
  Omul asta in campanii electorale rupe afisele contracanditatilor partidului din care face parte.
  Injura ca la usa cortului si se erijeaza tot timpul (fara sa i-o ceara cineva) in purtatorul de cuvant al tuturor
  UN GUNOI NESIMTIT!

Lasă un comentariu

Top