Anul Nou, PROBLEME VECHI pentru Autoritățile județului Alba ! CRIZA GUNOAIELOR lovește din nou administrațiile locale

1

Administrațiile locale  și operatorii de salubrizare din majoritatea localităților din județul Alba sunt încă din primele zile ale anului  în alertă maximă. Criza gunoaielor revine începând cu 10 ianuarie iar autoritățile locale nu au încă o soluție pentru rezolvarea situației.

Operatorul singurei rampe conforme din zona noastră, cea de la Cristian din județul Sibiu a anunțat sistarea depozitării gunoaielor menajere.

În ultimul an, pentru județul Alba depozitarea gunoaielor la Cristian a fost doar o soluție temporară până la finalizarea construcției Centrului de management integrat de la Galda de Jos.

Consiliul Județean Alba a anunțat că Rampa de Gunoi de la Galda de Jos este finalizată urmând  să fie contractat și operatorul care se va ocupa de serviciile de salubritate, lucru care nu s-a mai întâmplat investiția fiind nefuncțională la această oră.

Autoritățile lucrează să mai găsească o soluție, cel puțin temporară, până la rezolvarea definitivă a crizei gunoaielor în județul Alba.

Doar la nivelul municipiului Alba Iulia se colectează zilnic aproape 100 de tone de gunoi menajer.

În luna octombrie 2015 ” Criza Gunoaielor ” a scos în stradă, la Alba Iulia, circa 200 de oameni iar oamenii politici au avut reacții dure impotriva conducerii Consiliului Județean Alba.

 

 

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top