Alegerea medicilor stomatologici: Implantul MIS SEVEN

1

Având în vedere că pierderea dinților reprezintă o problemă care afectează foarte mulți adulți de toate vârstele, medicii stomatologici se află într-o permanentă căutare a celor mai eficiente soluții menite să le restaureze pacienților zâmbetul pierdut.

Implantologia este un domeniu care a cunoscut progrese remarcabile, mai ales în ultimii ani, astfel că medicii stomatologici au la dispoziție o serie de instrumente și de materiale care îi pot ajuta să obțină rezultate excelente.

Așadar, edentația nu mai constituie o problemă fără rezolvare de mult timp, ci produsele de pe piață sunt concepute astfel încât să ofere soluții complete pacienților. De altfel, producătorii își îmbunătățesc în mod constant activitatea ceea le este de mare ajutor specialiștilor implantologi.

Implantul MIS SEVEN aduce rezultate spectaculoase

MIS România oferă o gamă variată de soluții aplicabile oricărei situații clinice în materie de implanturi dentare. Așadar, acestea asigură proceduri mai simple și oferă o gamă vastă de implanturi cu diametre și lungimi diferite pentru tratamente.

Produsele MIS aderă la standardele cele mai înalte ale performanței prin efectuarea unor evaluări complete de asigurare a calității pe parcursul întregului proces de producție.

Implantul MIS Seven oferă rezultate excelente atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

Implantul dentar MIS SEVEN oferă o adaptare ideală datorită caracteristicilor sale unice, îmbunătățite datorită cercetărilor sale efectuate în permanență. Așadar, chiar și situațiile cele mai complicate își găsesc o metodă de rezolvare simplă și rapidă cu rezultate de nivel înalt.

Unul dintre cele mai populare implanturi dentare utilizat pe plan mondial este implantul MIS cu formă semi-conică datorită beneficiilor multiple de restaurare și chirurgicale.

Pentru a obține o osteointegrare reușită, sistemele de implant MIS combină mai multe elemente cum ar fi alegerea materiilor prime, macro-structura,microstructura precum și tratamentele de suprafață.

MIS utilizează o tehnologie de tratare a suprafețelor implantate, dovedită clinic, care combină nisipul și gravura acidă pentru a mări suprafața, creând micro și nano structuri și eliminând contaminanții de suprafață. Suprafața implantului este monitorizată continuu printr-o serie cuprinzătoare de teste efectuate atât la instituții interne, cât și la instituții de cercetare recunoscute la nivel internațional.

Ce design are implantul MIS SEVEN

  • Micro-Inele

Micro-inelele de la nivelul gâtului implantului îmbunătățesc BIC (altfel spus, contactul os-implant) în zona crestală și totodată au capacitatea de a reduce presiunea pe osul cortical pentru a minimiza resorbția osoasă la gâtul implantului.

  • Filetul dublu

Filetul dublu mărește de două ori rata de inserție a implantului (2.4 mm), ceea ce permite o procedură chirurgicală mai simplă și mai rapidă. De asemenea, designul filetului contribuie în mod deosebit la o stabilitate primară excelentă.

  • Geometria conică

Forma conică (rădăcina) precum și designul unic al filetului asigură o stabilitate primară superioară, constituind astfel opțiunea ideală pentru o gamă variată de cazuri clinice și protocoale de încărcare protetică.

  • Conexiunea internă hexagonală

Conexiunea internă hexagonală codată coloristic asigură o așezare corectă a bontului protetic pe implant. De asemenea, permite o cuplare anti-rotațională, prezintă o capacitate de rezistență crescută la forțele laterale, rezultate estetice spectaculoase.

  • Tratamentul suprafeței implantare

Rugozitatea suprafeței și micro-morfologia sunt rezultatul sablării și al gravării acide. Ceea ce permite o osteointegrare excelentă și rezultate clinice eficiente pe termen lung.

  • Trei canale spiralate

Cele trei canale spiralate de la apexul implantului susțin proprietăți autoînfiletante spiralate de la apexul implantului. În plus, canalele colectează fragmente osoase în timpul inserției, contribuind totodată la o osteointegrare eficientă, dar și la o stabilitate de durată.

  • Freza finală

Pentru a asigura o procedură sigură și precisă, fiecare implant SEVEN este livrat cu o freză finală sterilă de unică folosință.

 

Distribuie

Un comentariu

  1. Eu incerc sa evit medicii pe cat posibil, ba nu stie ce face, ba cere spaga… bine la dentisti nu ai ce face acolo e altceva dar cumva mi-e si teama de spitale, mai ales la noi in tara. Imi cumpar suplimente si produse naturale de pe https://www.onlinefarmacia.ro ,in speranta ca voi evita bolile. Fac si sport si incerc sa mananc sanatos. Voi cum va protejati de boli??

Lasă un comentariu

Top