ALDE pune umărul la debarcarea lui ORBAN de către PSD

0

Astăzi în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul ALDE din Alba Iulia, fostul ministru al energiei de pe timpul guvernării PSD, respectiv profesorul Anton Anton a ținut să precizeze faptul că partidul său va semna și va susține moțiunea de cenzură anuntata de conducerea Partidului Social Democrat.

Mai mult, acesta a lăsat să se înțeleagă faptul că ALDE și PSD au în vedere ca și opțiuni inclusiv o guvernare de tip tehnocrat pana la alegeri, astfel încât PSD, ALDE sau alte partide sa nu mai deconteze politic dezastrul in care ne aflam. Deși fostul ministru a refuzat să dea orice detaliu cu privire la ce vor face PSD și ALDE după debarcarea Guvernului Orban, acesta a lăsat să se înțeleagă ca este posibila chiar și varianta unui nou guvern de tehnocrati.

“Nu pot sa va dau niciun detaliu pentru ca încă nu ș-a ajuns la asemenea discuții. Prima data va trebui sa vedem ce se întâmpla cu moțiunea și pe urma vedem”, a spus acesta. Pistonat de întrebările noastre, acesta a recunoscut :”orice varianta va putea fi luată in discuție, inclusiv și cea privind o guvernare tehnicrata”.

Prin urmare, fie că va fi vorba de un guvern politic, fie unul de uniune națională sau cel mai probabil unul de tehnocrați, cert este că formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu este pregătită să pună umărul la debarcarea actualului Guvern instaurat sub bagheta președintelui de la Cotroceni.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top