Alba Iulia, oraș european, sufocat de mărăcini și buruieni

1

Municipiul Alba Iulia arată, mai nou, ca o curte fără stăpân, cu iarba crescută până la brâu și frumoasele aranjamente peisagiste năpădite de buruieni.

În timp ce firmele abonate la contractele pe bani publici nu se pun deacord pe cei aproape 5 milioane de euro, alocați  pentru întreținerea spațiilor verzi, Alba Iulia , este sufocată de boscheții care încep să răsară după ploile abundente.

Fiind obișnuită să lucreze numai cu firme de casă, administrația locală nu are curajul să intervină în această situație. Astfel că de câteva luni de zile spațiile verzi nu au fost cosmetizate și nici deratizate.

Aranjamentele florale nu se mai văd de buruieni deși avem pretenția unui un oraș turistic.

Primăria Alba Iulia a publicat, la începutul lunii martie, anunţul de licitaţie privind serviciile de amenajare şi întreţinere a spațiilor verzi. Însă de atunci nu s-a întâmplat nimic.

Distribuie

Un comentariu

  1. La fel se intampla si pe traseul pistei de bicicletă si trotuarul dintre Alba Iulia si Micesti, mizerie si praf care ajung pana pe carosabil, buruieni, crengi uscate, copaci neintretinuti! Ma intreb unde sunt si ce fac atatia angajati ai primăriei???

Lasă un comentariu

Top