5 motive să alegi țigla metalică de la RoofArt pentru acoperișul casei tale

0

Este cunoscut faptul că acoperișul casei are nevoie de aceeași atenție ca și restul elementelor care o alcătuiesc, fiind de altfel partea care asigură cea mai mare protecție împotriva factorilor de mediu și a intemperiilor. Confortul asigurat de un sistem complex de învelitoare realizat din țigle metalice va fi resimțit mult timp de către locuitori, durata medie de viață a acestui material fiind, în medie, de 60 de ani.

Pe piață există un număr mare de firme producătoare de sisteme de învelitori, însă una dintre cele mai renumite și apreciate de către românii din toată țara este RoofArt. Cu o experiență considerabilă, de peste 18 ani, demnă de luat în seamă, compania are capacitatea de a oferi atât produse de cea mai bună calitate, cât și servicii ireproșabile de consiliere și montaj.

Vedetă în portofoliul firmei este țigla metalică Umbrella®, disponibilă publicului în două variante: cea clasică (cu dimensiuni de 1180 mm lățime x maxim 4230 mm lungime) și cea cu prinderi ascunse (cu dimensiuni standard de 1180 mm lățime x 755 mm lungime). Care sunt avantajele și beneficiile aduse de acest material pentru învelitori? Vom afla în rândurile ce urmează.

5 motive pentru care să alegi acoperișurile din țiglă metalică Umbrella®

Recunoscută ca fiind unul dintre materialele de construcții preferate de către constructorii de pretutindeni, țigla metalică aduce beneficii incontestabile. Țigla metalică produsă de către compania brașoveană RoofArt se remarcă prin următoarele:

1.Materia primă din care este realizată îi oferă acesteia o rezistență mare la factorii externi de mediu

Testat în condiții de mediu extreme, timp de peste 40 de ani, durabilitatea oțelului suedez SSAB nu poate fi pusă nici o clipă sub semnul îndoielii. Indiferent de nivelul radiațiilor UV, de nivelul de umiditate sau de cantitatea de precipitații, datorită proprietății anticoroziune a stratului de zinc de 275 gr/mp din componență, acoperișul din țiglă metalică Umbrella® va rămâne intact vreme îndelungată, atât în ceea ce privește funcționalitatea, cât și în ceea ce privește aspectul.

2.Structura panoului de țiglă metalică are o compoziție specială, care o protejează de posibilele zgârieturi

Tabla plană SSAB, compusă din mai multe straturi, aduce beneficii în ceea ce privește rezistența culorii și cea la posibilele zgârieturi. Calitatea superioară dovedită a oțelului nordic SSAB, alături de stratul de grund de aceeași culoare ca și vopseaua, reduc posibilitatea vizibilității eventualelor zgârieturi de la suprafața țiglei metalice.

3.Prin acoperirea țiglei metalice cu vopsea bio, cantitatea noxelor emise în aer este redusă semnificativ

Tehnologia bio patentată a vopselei GreenCoat®, pe bază de ulei de rapiță, acoperă în mod uniform foaia de țiglă metalică și oferă o rezistență crescută la acțiunea directă a factorilor climatici, protejând mediul înconjurător prin reducerea emisiilor de noxe. Totodată, rezistența crescută la rugină, oxidare și radiații UV este demonstrată în urma testelor dure la care oțelul a fost supus atât în Scandinavia, cât și în zone de climă extremă din întreaga lume. Ca atare, orice acoperiș din țiglă metalică Umbrella® va contribui la protejarea mediului înconjurător, fără a diminua aspectul exterior elegant.

4.Sistemul de îmbinare inovativ permite redarea unui aspect estetic plăcut, fără urme vizibile de unire

Modelele de țiglă metalică cu prinderi ascunse Umbrella® sunt ambutisate pentru a permite o îmbinare perfectă, iar datorită tăierii tridimensionale a panourilor de tablă, liniile de unire devin invizibile de la exterior. Mai mult decât atât, sistemul de montaj cu șuruburi ascunse asigură un design uniform și elegant, precum și o protecție sporită a garniturilor de etanșare, lucru care va proteja implicit acoperișul și de infiltrațiile de apă. Realizarea tuturor elementelor, atât a celor de bază, cât și a celor auxiliare, din același material, asigură, de asemenea, o etanșeitate perfectă. 

5.Fie că este vorba despre țigla metalică Umbrella® clasică sau Umbrella® cu prinderi ascunse, garanțiile oferite de RoofArt oferă clienților încredere

Produsele RoofArt sunt realizate în conformitate cu cerințele standardelor europene și sunt garantate de producătorul materiei prime (concernul suedez SSAB). Astfel, pe lângă țigla metalică oferită la un preț avantajos, compania le asigură clienților posibilitatea de a se bucura de aceasta pentru cât mai mult timp:

●        60 de ani – durată de exploatare;

●        40 de ani – garanție anticoroziune;

●       30 de ani – garanție pentru menținerea culorii.

Așadar, alege RoofArt, producător de țiglă metalică de peste 18 ani, și bucură-te de un acoperiș modern, cu aspect deosebit!

Distribuie

Lasă un comentariu

Top