Ziarist platit de Consiliul Judetean

4
Se crede probabil mare ziarist independent, desi articolele agramate arata altceva! Nu stim exact de unde a aterizat in presa locala si, mai ales, de ce a fost acceptat.
  CJ-Alba-sidNu stim nici cat de mult a contat faptul ca tatal lui a fost un ziarist respectat si un bun presedinte de Consiliul Judetean. Cert este ca Bogdan Presecan, caci despre el este vorba, urmeaza sa primeasca  o gramada de bani de la Consiliul Judetean Alba, in calitate de (Atentie!!!!) expert comunicare sensibilizare! Atat el cat si fratele lui, Augustin. Cel putin asa rezulta din anuntul postat pe site-ul Consiliului Judetean Alba (http://www.cjalba.ro/anunt-final-selectie-experti-proiect-id-146437-2/). Cat de independent poate sa fie un ziarist platit de CJ Alba, va las pe dumneavoastra sa apreciati…In urma cu putin timp, aceeasi persoana recunostea intr-o filmare ca este si activist, chiar daca Asociația Profesioniștilor din Presă , anunța în decembrie 2013 printr-un comunicat că „se delimiteaza de acțiunile activiștilor care pozează în jurnaliști pentru a desfășura în mod partizan și subiectiv activități ce nu au legătură cu meseria de ziarist”.
Asteptam in continuare articolele pline de independenta jurnalistica…Speram ca si foarte, foarte bine platite!
Mari Ana
Distribuie

4 comentarii

  1. bogdan sclavu presecan în

    Sa bag p*** in familia voastra de hoti si in tot consiliul judean,in fututu asta de oras nume cumetrii si nepotisme,de la primar pana la ultimu bugetar,mancavar DNA U pe toti.

  2. Dar nu numai fratii Presecan sunt angajati la Consiliul Judetean. Si doamna NICOLETA PRESECAN este pe un astfel de proiect. ”Parteneriat pentru integrare”, POSDRU168/6.1/G/146437. Este angajata expert pe termen lung informare/consiliere/orientare profesionala si mediere. Decizia comisie de selectie a fost publicata pe site-ul CJ Alba , la 20 martie 2015, ora 15.30. NICOLETA PRESECAN este sotia lui BOGDAN. De ce nu angajeaza CJ Alba si pe mama presecan și pe sotia lui Augustin. Sa fie toata familia!

  3. Stim cu totii ca la conducerea orasului sunt tot felul de mismacuri…. Unchiletzu` cu dalele, tanti floricica, cu florile…:-j si asmd.

    Mi`a zis cineva zilele trecute : “Da, domnu` Hava a realizat ceva pt orasul asta…”..pff, ba ma “leshi” ? Din 1996 e primar…si atat a realizat? Pai de 20 de ani (daca e sa punem si anul 1991 cand tot functia de primar a ocupat`o) era si cazul sa faca ceva, nu ? macar atat…la cat a furat.

    Asa va trebuie oricum, lasa sa fure…ca tot voi il alegeti 😉 Prostilor…

Lasă un comentariu

Top