Vrem să votăm în cunoștință de cauză?

0

A doua zi de campanie electorală. Toate partidele se vor lupta să ne convingă de faptul că ne merită voturile, pentru a-și pune oamenii în funcții pentru următorii 4 ani.

De votul nostru din 6 Decembrie depinde nu doar majoritatea parlamentară, ci totul se va întoarce împotriva noastră pentru că partidele își vor impune apoi oamenii în diversele instituții din județ. Până atunci însă, vă vom arăta despre cine este vorba în fiecare partid, indiferent de culoarea, doctrina sau vechimea lor.

Că este vorba de cei din PSD,PNL,USR, PMP, AUR sau PRO, nu vom avea nicio problemă în a vă spune cine sunt cu adevărat cei care vi se prezintă ca mari salvatori în perioada următoare. Și o vom lua la rând…avem o lună la dispoziție și nicio piedică în a vă prezenta adevărul, nefardat și nescometizat de reclamele electorale.


PS: Vom taxa și fiecare gafă electorală. Iar poza această este cât o mie de cuvinte…. Poate că lui Călin Mătieș și celorlalți le lipsește câte ceva pe cap…dar noroc că șeful PSD respectă cu strictețe rigorile istorice… poate nu este de aceeași culoare, dar sapca ceausistă musai trebuia reînviată! 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top