VIDEO : Consilierul personal al primarului din Borșa recunoaște că BOSS -ul este un GOLAN

0

Atunci când se întâmplă lucruri la care nu te aștepți să se întâmple, adevărul este că nu știi cum să reacționezi. Ai în cap variabile, dar surpriza ți le anihilează pe toate. Degradarea calităţii oamenilor intră în preţul plătit pentru pervertirea instituţiilor acestui stat.


Atunci când credeam că le-am văzut pe toate, încă un ales al cetățenilor bravează cu viața de golan. Ajuns din chioșcar de bancă comercială, edilul unei comunități, Timiș Ion Sorin zis Nelu de la Borșa își umilește urbea prin gesturi sfidătoare. Totul se întâmpla la Timișoara în urmă cu doar două zile, când un grup de localnici își cereau, în instanță, dreptul la proprietate. În spatele acestora apare edilul care prin gesturi degradante își sfidează concetățenii.


Mai mult decât atât, Teclean Valer, consilierul personal al primarului, un individ dat afară de la BAC, epatează pe rețelele de socializare cu un clip în care își ridică la cer idolul, primarul Nelu de la Borșa. Dovadă clară că impostura este “coloana vertebrală” a administrației din Borșa, Maramureș.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top