UTA – Rapid 1 – 2. Rapidul câștigă la Arad, promovarea “Bătrânei Doamne” se amână

0

Rapid București s – a impus duminică, la Arad, scor 2 – 1,  în etapa a 4-a a play-off-ului, Ligii 2, după ce au întors rezultatul, cu două goluri în repriza secundă.

Dacă se impunea în această partidă, “Bâtrâna Doamnă”  era promovată mathematic în Liga1.

UTA a ratat șansa de a-și asigura matematic promovarea în Liga 1. Arădenii au avut prima șansă a meciului cu Rapid, dar portarul Popa a fost pe fază.

Rapidiștii au răspuns prin Hlistei, dar lovitura sa liberă a ocolit poarta. UTA a deschis scorul în minutul 38, prin Miculescu, după o neînțelegere între portarul giuleștenilor și Iacob, însă Rapidul a egalat în partea secundă, prin Mallo.

Echipa lui Dan Alexa a continuat să preseze, iar Sefer l-a întins serios pe portarul arădenilor, după o lovitură liberă. Același portar a avut apoi o dublă intervenție spectaculoasă la lovitura liberă a lui Sefer și șutul lui Mallo, însă n-a mai avut ce face în minutul 78, când Facundo Mallo a reluat în plasă din lovitura liberă a lui Sefer.

UTA – Rapid s-a terminat 1-2,iar giuleștenii păstrează speranțe matematice de a ajunge în Liga 1. Asta dacă Turris și CS Mioveni vor remiza, iar Rapid va învinge Turris în ultima etapă. De cealaltă parte, arădenii pot promova matematic în etapa următoare.

La finalul meciului au avut loc mai multe incidente, protagoniști fiind fanii UTA –ei și antrenorul Rapidului, Dan Alexa.

Potrivit GSP.ro, suporterii arădeni au surprins un moment de neatenție al jandarmilor și s-au repezit către autocarul giuleștenilor, chiar în momentul în care Dan Alexa se pregătea să urce.

Un suporter i-ar fi rupt treningul antrenorului de la Rapid, iar acesta ar fi răspuns violent, împărțind câțiva pumni și câteva lovituri de picior în direcția fanilor care-l înconjuraseră. Imediat, jandarmii au intervenit pentru a aplana scandalul. 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top