Universitatea Craiova – FCSB. Derby de titlu doar pentru unii. Duminică, ora 21.00 Stadion Ion Oblemenco

0

CS Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în derby-ul rundei cu numărul 7 din play-off-ul Ligii 1. Obiectivele celor două rivale sunt total diferite.

Craiova se luptă la titlu, iar o victorie cu FCSB ar distanța-o de CFR cluj la 4 puncte, cel puțin până luni, când campioana României en-titre o înfruntă pe Gaz Metan. Oltenii pot aduce titlul pe Ion Oblemenco, după 29 de ani.

De partea cealaltă, roș-albaștrii nu sunt siguri de cupele europene. Totuși, în cazul unui rezultat pozitiv obținut în Bănie, echipa patronată de Gigi Becali ar profita de pasul greșit făcut de FC Botoșani în această etapă, 0-0 contra celor de la Astra. Tehnicianul ²roș – albaștrilor² este ca și demis de la echipă, finanțatorul FCSB – ului găsindu -i deja înlocuitor.

Echipa din capitală, vine la Craiova, cu infirmeria plină, mai mulți jucători fiind indisponibili: Al. Stan, Nedelcu, L. Filip, Oaidă, Darius Olaru (accidentați).

Nici la Craiova, situația nu este mai bună, Cristiano Bergodi se confruntă la rândul său, cu probleme de lot: A. Ivan (incert), M. Roman ÎI (indisponibil), V. Constantin (în recuperare), Mățel (accidentat).

La capitolul meciuri directe de la revenirea oltenilor în prima divizie situaţia stă foarte rău pentru aceştia, pentru că au doar o singură victorie, 2-1 în 2018 şi un egal, în rest numai succese pentru bucureşteni.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top