Se face România vinovată de Terorism Internațional ?

1

Hacker (1) Europa anilor 2015, zeci de atacuri teroriste și sute de morți. Principalii vinovați rămân ascunși în umbra marilor interese fie ele financiare, politice sau religoase. Grupări militare și paramilitare instaurează puterea, controlul și dictatura în umbra unei definiții, TERORISM.

În toate cazurile atacurile teroriste sunt finanțate din fonduri provenite pe căi neortodoxe sau bani negri, proveniți din evaziuni economice sau infracțiuni cibernetice. Așadar putem vorbi fără să ne ascundem după degete despre terorismul internauților, de multe ori mai periculos decât atentatele civile.

Chiar dacă la prima vedere nu se observă, hackeri si infractori cibernetici dau mari bătăi de cap autorităților internaționale   Acești oameni greu de prins și dovedit, au devenit un pericol mai mare decât terorismul.

 

România , incubatorul terorismului mondial 

 

În condițiile în care sistemul actual din România a spart buboiul de puroi al corupției și totul se rezumă la o Justiție dreaptă, autoritățile se feresc totuși să vorbească și să demaște criminalitatea informatică. De ce ? Două motive sunt clare, acești hackeri nu pot fi prinși decât cu voia lor și cel mai grav este că în multe cazuri structurile statului lucrează cu acești “black hat”   (hacker cu pălării negre)

  hackeiIdentități furate și milioane de conturi bancare golite este un bilanț alarmant la care autoritățile române sunt complici dar cine să-i prindă ? Paguba totală depășește 500 de milioane de euro.

Această notă de plată va fi emisă foarte curând , deoarece , în paralel cu acest articol , va începe o campanie de informare a băncilor și persoanelor străine fraudate . Credeți că ne vor ierta ? Cine va plăti această notă de plată ?

Având în vedere că toate adresele de email au și parolele active aferente , și având în vedere că printre serverele predate se regăsesc și servere militare americane , cine va răspunde și cum se va răspunde viitoarelor acuzații de spionaj ?

 

Monitorul de Alba vă prezintă în exclusivitate dovada incompetenței Structurilor de Stat în fața lăcomiei financiare de orice nivel.

Raul C. este  un tânăr care a adunat  de-a lungul ultimilor ani milioane de conturi bancare  ce urmau a fi fraudate. Acesta  a mers cu datele  la autorităţi  unde a și explicat schema prin care posesorii lor rămân foarte uşor fără banii din conturi . A urmat ceva fără precedent , în loc de o mobilizare în masă și alertarea ambasadelor străine , autorităţile au folosit schema în interes propriu, practic au devenit complici .

Angajaţi ai unor structuri, inclusiv din cele de informaţii au văzut în autodenunţul făcut de Raul  o metodă bună de a-şi spori conturile şi l-au recrutat. Astfel zeci de acțiuni ale statului român au fost finanțate ilegal din depozitele bancare ale americanilor , britanicilor   italienilor , și altor nationalități .

Hacker    ”Cazurile următoarelor persoane au fost derulate pe bani proveniți din fraudarea de conturi : TAUTAN ANDREEA , POLGAR TIBOR , RAUL RUS (HANCHES ZIS PRICU) , SI ALTELE . Tot în aceste cazuri au fost folosite metode ilegale de interceptare , instalarea unor programe pe calculatoarele și telefoanele suspecțiilor fiind neautorizată . Licențele acestor programe au fost cumpărate bineînțeles , tot prin fraudarea cardurilor .” ne-a explicat Raul

Când devenise periculos, Raul,a început să întâmpine probleme, semn că cei ce trebuiau să-l protejeze urmau să scape de el prin diversiune și înscenare.

Realitatea a devenit una dură pentru cel care vroia doar să tragă un simplu semnal de alarmă asupra terorismului cibernetic și a modului în care se acționează pe acest plan la nivel internațional.

Au urmat multe conturi sparte chiar de funcționarii statului român, acțiuni de filaj și cazuri celebre finalizate dar totuși finanțate din bani furați. Statul roman , oricum ai pune problema este faptaș și complice la această mega fraudă bancară .

Cu temele făcute până la capăt și cu stăpânire de sine Raul urmărește și acum, neputincios,  modul în care dispar banii din conturile pe care chiar el le-a predat in vederea raportarii lor ambasadelor aparnitatoare . Am făcut un simplu calcul pentru care avem și dovezi. Raul a prezentat mai mult de 50.000 de identități dacă din fiecare cont era sustrasă suma de 1000 de euro, paguba este estimată la aproximativ 50 milioane de euro. Unde sunt acești bani ? Va rog sa faceti un calcul , 1 cont + 1 identitate se vinde cu prețul minim de 4 euro pe piața neagră , milioane de conturi și identități cât valoreaza pe piața neagră ?

   Pe aceasta cale , aduc la cunostinta DNA-ului următoarele : Cazul care vi s-a pus pe masă în IULIE 2014 , a fost rezolvat înainte să vă fie prezentat , iar lipsa reacției ridică o întrebare : Incompetența sau mușamalizare premeditată ?  Persoanelor aflate în acest sistem , au propulsat statul român , în statul cu cei mai mulți finanțatori ai terorismului din Uniunea Europeană .

Ca să înțelegeți cât de gravă este situația în aceste instituții o să vă dau exemplu una dintre cele mai grave fapte la care am asistat.    Pentru a deține controlul și pentru a ascunde incompetența, pentru a duce la capăt anumite cazuri și aici dau exemplu cazul lui Polgar Tibor , acești funcționari sau ce or fi ei , au ajuns să drogheze persoane minore , doar pentru a duce cazul la capăt și a se obține condamnarea mult dorită. – continuat RaulHacker

Cine să aplice legea big brother ? Persoanele incompetente din aceste sisteme care în Ianuarie 2013 au reușit să își viruseze singuri sistemele operaționale din dotare cu virusul “Octombire roșu” ?  Oricum legea Big Brother a fost compusă în baza unor rapoarte lipsite de esență , lipsite de adevăr , și este menită să acopere ceea ce acești funcționari ar trebuii să facă în fișa postului . Se încearcă prin această lege să acopere deficitul de valoare profesională din sistem și să își ușureze munca în a cotrola ceea ce nu au dreptul să controleze .

 

61553155Care este riscul acestei țări dacă începe o anchetă internațională pe tema infracționalității informatice ? Cum asigură șefii SRI siguranța națională dacă în interior sistemul este putred ? Cum își permite o structură ca DNA să închidă ochii la așa ceva ? Se face întreg sistemul național complice la terorism ?

 

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top