Raul Ciurtin investeste într-un complex turistic de lux în Făget

0

Fondatorul Albalact, Raul Ciurtin, investeşte într-un complex turistic din cartierul clujean Făget. Proiectul complexului de lux va fi discutat luni de consilierii locali, care vor dezbate Planul Urbanistic Zonal, propus de echipa care a realizat documentele legate de această investiţie, formată din angajaţi ai Arhimar.

Noul complex turistic de lux ar urma să fie amenajat pe locul actualului camping Făget, pe o suprafaţă de 3,3 hectare. Complexul va fi include un hotel, un centru spa, o piscină acoperită cu zonă VIP, o piscină în aer liberă, terasă, sală de evenimente, precum şi o capelă pentru botezuri şi nunţi. Noul complex turistic va avea 142 de locuri de parcare, scrie clujtoday.ro

În urmă cu mai mulți ani, a vândul Albalact către grupul francez Lactalis. Ulterior, Raul Ciurtin a investit o parte din banii încasaţi din vânzarea Albalact în dezvoltarea companiei Prefera Foods din Alba şi a brandului Capricii şi Delicii. În ultima perioadă, a restructurat portofoliul Prefera Foods şi l-a redefinit.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top