PNL e singurul partid care poate promova o Românie sigură și demnă în Europa

0

Alegerile din 26 mai sunt deosebit de importante atât pentru România cât și pentru Uniunea Europeană. Următorul mandat al Parlamentului European este cel în care se vor pune bazele unei noi Uniuni Europene,în care se vor lua în calcul schimbări majore, precum Brexit-ul, care îi va influența mult și pe români. De aceea, este important să trimitem la Bruxelles oameni competenți, care înțeleg realitățile europene, dar și pe cele românești, oameni cu experiență, care au performat în comunitățile lor.

            PNL are o echipă de profesioniști pentru Parlamentul European. Sunt oameni, ca Mircea Hava, care a realizat multe pentru comunitatea locală pe care o administrează și care a arătat că fondurile europene sunt șansa sigură a României de a se dezvolta armonios și de a reduce diferențele care încă o mai despart de multe dintre țările din UE. Mircea Hava cunoaște problemele locale, dar și pe cele de funcționare a “birocrației europene”, are soluții și le poate promova la nivelul Parlamentului European pentru că face parte din echipa PPE, cel mai mare grup politic european. Prin experiența sa, el poate avea o imagine clară asupra nevoilor reale ale orașelor și comunelor, mai ales că știe că un buget european viabil trebuie să se bazeze pe nevoile locale ale oamenilor din Uniunea Europeană, nu pe lozincile unor lideri de la televizor.

Avem șansa, în 26 mai, să începem să reclădim mediul politic din România și din Europa. Votând profesioniști, precum echipa PNL, dăm un semnal clar Europei că românii nu susțin populisme și nu sunt anti-europeni, așa cum vor unii să se creadă despre noi. Dăm un semnal clar că suntem alături de cea mai puternică echipă din Europa – Partidul Popular European – și nu alături de partide izolate politic la nivel european, sau alături de aventurieri gălăgioși, ca cei care au scos Marea Britanie din UE și acum nu știu cum să îndrepte această greșeală. În al doilea rând, în 26 mai, participând la referendumul pe tema justiției și votând DA la cele două întrebări, dăm un semnal clar, tuturor, că românii își doresc o Românie europeană, o Românie justă, dreaptă, o societate curată în care cinstea, munca și respectul să fie cărămizile pe care se clădește totul! O Românie sigură și demnă în Europa, pentru că cu cât UE este mai puternică, cu atât și România ete mai puternică.

Drumurile reparate, alimentările cu apă și canalizările realizate, restaurarea monumentelor, susținerea vieții culturale, susținerea tradițiilor locale, reabilitările de școli și spitale nu sunt promisiuni. Sunt lucruri reale, pe care noi, cei din PNL, le-am realizat, utilizând, în mare parte, bani europeni. Noi, cei din PNL, am pus comunitățile locale din România pe primul loc. Acum, vrem să ducem această modalitate de lucru și la nivel european. Împreună, putem face nu doar o Românie mai bună, ci și o Uniune Europeană mai bună, mai simplă și mai apropiată de  români

Ion Dumitrel.

Material publicat la comanda PNL, cod mandatar financiar: 41190007

Distribuie

Lasă un comentariu

Top