Acuma răsfoiți: judeţul Alba

Eveniment
0

Județul Alba s-au putea confrunta cu o altă serie de inundații în condițiile în care hidrologii au emis de la ora 12,00 o avertizare hidrologică cod portocaliu, care anunță torenți și umflarea pâraielor, viituri rapide și chiar efecte severe de inundaţii cu debite mari. Intervalul vizat de avertizarea hidro de cod portocaliu este valabilă din această după amiază și până în 25 iunie, ora 12:00.

Local
1

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba, împreună cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba și Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba, vor efectua verificări la prestatorii de servicii pentru deratizare, dezinfecție și dezinsecție, dar și la distribuitorii de produse utilizate pentru realizarea unei astfel de operațiuni (DDD).

Politică
0

Căderea Guvernului Dăncilă reprezintă sfârșitul celei mai negre perioade din istoria recentă a țării noastre iar rolul jucat de PRO România în această problemă s-a dovedit a fi unul însemnat. Era evident că guvernarea PSD-istă nu mai putea să continue, așa că deciziile luate de noi în privința susținerii moțiunii de cenzură au fost corecte.

1 2 3 4