Persoane din Alba, înșelate cu 14000 euro, de doi bărbați din județul Galați. Au fost reținuți de polițiști, pentru înșelăciune

0

Două persoane din județul Alba, au fost înșelate cu suma de 14.000 euro, de către doi bărbați din județul Galați.

Bărbații din Galați, le – au promis construirea unor hale, în localitățile Săsciori și Gârbova. Cei doi au fost reținuți de către polițiștii din Sebeș, pentru înșelăciune.

La data de 27 ianuarie 2022, polițiștii Secție 7 Poliție Rurală Sebeș au identificat 3 bărbați, doi de 25 de ani și unul de 34 de ani, toți din Ivești, județul Galați, ca persoane bănuite de săvârșirea a două fapte de înșelăciune a căror victime au fost doi cetățeni din județul Alba.

Cei 3 ar fi plasat anunțuri pe internet, privind servicii de construcții și ar fi fost contactați de păgubiți, pentru ridicarea unor hale, pe raza localităților Săsciori și Gârbova.

S-ar fi deplasat la locurile unde urmau să fie amplasate halele și ar fi solicitat și obținut, de la beneficiari, 10.000 de lei, respectiv 4.000 de euro, cu titlu de avans, pentru achiziționarea de materiale, fără a încheia vreun contract.

Ulterior, ar fi efectuat lucrări minime de amenajare a șantierului după care au părăsit zona, fără să mai poată fi contactați de către beneficiari, care și-au dat seama că au fost înșelați și au anunțat poliția.

Față de cei doi bărbați în vârstă de 25 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Întregul prejudiciu a fost recuperat și restituit celor doi păgubiți. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor vizate de anchetă.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top