Pandemia ți-a afectat calitatea vieții sexuale? Nu mai amâna, află ACUM cum să o refaci!

0

După mai bine de două luni de izolare la domiciliu, multe dintre cupluri se plâng că nu mai este la fel ca înainte. Ei bine, se pare că partidele lungi și dese pot afecta relația într-o oarecare măsură. Însă, vestea bună este că nu e cazul să vă despărțiți, flacăra dintre voi doi poate fi reaprinsă! Dar nu oricum, ci cu puțin efort. Așadar, va trebui să vă dați silința, iar lucrurile, cu siguranță, vor reveni la normal. Citiți, în continuare, articolul și descoperiți cele mai prețioase sfaturi culese direct de la profesioniștii din domeniu. 

Descoperiți ce aveți de făcut pentru clipe de neuitat în dormitor 

Înainte de toate poate că ar fi bine să încercați să aflați cu adevărat cauza partidelor de sex nereușite. Însă, până ce elucidați misterul, nu lăsați să dispară de tot interesul dintre voi doi. Iată ce aveți de făcut pentru momente cât mai memorabile: 

  • Nu uitați niciodată de preludiu – multe dintre cupluri își doresc să sară cât mai repede peste această etapă și să ajungă direct la acțiunea propriu-zisă. Total greșit! Potrivit specialiștilor, preludiul joacă un rol foarte important în calitatea vieții sexuale. Așadar, ar fi bine să îi oferiți cât mai multă atenție. Împărtășiți-vă fanteziile și experimentați-le. Țineți minte, timiditatea într-o relație, dar mai ales în pat, este interzisă. După ce v-ați excitat, puteți trece la etapa următoare. Dacă observați că nu este suficient, puteți folosi totuși niște produse pentru lubrifiere care să vă ajute. Dacă nu ați mai folosit până acum, iată aici cum să alegi lubrifiantul potrivit pentru tine și partenera ta.
  • Folosiți jucării sexuale – chiar dacă la început nu ați avut nevoie de astfel de obiecte, cu timpul, pentru a menține senzațiile de odinioară, ar fi bine să începeți să le introduceți în rutina voastră din dormitor. Astfel, veți avea partea de unele noi și veți duce experiența la un alt nivel. Dacă vă este rușine să ieșiți la cumpărături într-un sex shop, puteți scăpa de griji, dând o simplă comandă pe internet. În plus, vă puteți folosi și de diferitele obiecte pe care la aveți prin locuință.
  • Încercați senzații noi – dacă vreți cu orice preț să refaceți calitatea vieții sexuale, trebuie să introduceți obiceiuri noi. Așadar, rutina va trebui să dispară. Schimbați dormitorul cu bucătăria, adoptați poziții noi și faceți totul la nivel înalt.
  • Purtați costumații provocatoare – nu este deloc penibil, ba dimpotrivă, apetitul sexual va fi accentuat datorită acestor ținute. Pentru început, poate purta doar ea, întrucât există o mulțime de variante, potrivite pentru toate gusturile. Ulterior, poate încerca și el. De exemplu, există o pereche de chiloți confecționați din bomboane colorate. Sună bine, nu-i așa? Ar trebui să îi încerci! 

În concluzie, calitatea vieții sexuale poate fi oricând redobândită. Așadar, nu vă faceți griji, doar încercați sugestiile de mai sus și bucurați-vă de rezultatele obținute. Important este să nu renunțați chiar dacă nu reușiți din prima. Iar ulterior, încercați să păstrați același ritm, pentru a nu ajunge din nou în acest punct mai puțin fericit. 

Sursă foto: Shutterstock.com 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top