Opt localități rămân fără gaz metan din cauza unor lucrări la sistemul de transport. Vezi care sunt acestea

0

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat marți în mai multe localităţi din judeţul Alba. Compania Delgaz Grid informează că la solicitarea Transgaz, pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport, este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale.

“Pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de transport al gazelor naturale de către Transgaz, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în localitățile Aiud, Aiudu de Sus, Ciumbrud, Gâmbaș, Leorint, Rădești, Sâncrai și Mirăslău, jud. Albă, marți, 7 iulie, începând cu ora 21.00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor de către Transgaz, cel mai probabil, miercuri, 8 iulie, începând cu ora 12.00, potrivit informării venite din partea operatorului de transport al gazelor naturale.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al

Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări”, se arată în comunicatul transmis, de către societatea de distribuție a gazelor naturale.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top