Liga Campionilor, ultima etapă: Real Madrid – Inter, AC Milan – Liverpool, RB Leipzig – Manchester City derby – urile serii

0

Marți și miercuri seară, se va disputa ultima etapă din competiția regină a Europei: Uefa Champions League.

Derby – urile serii se vor juca la Madrid, acolo unde Realul întâlnește Inter, ambele echipe sunt calificate în faza optimilor de finală, Leipzig în Germania, se vor întâlni RB Leipzig și Manchester City, ²cetățenii² sunt calificați în optimi, germanii luptă pentru un loc în Europa League.

Un alt derby, va fi cel de la Milano, acolo unde ²diavolii roșii² AC Milan vor lupta pentru un loc în optimile UCL, cu englezii de la Liverpool, care sunt deja calificați.

Milan are nevoie de victorie împotriva” cormoranilor” pentru a se califica în următoarea rundă, dar şi meciul dintre Porto şi Atletico să se încheie la egalitate, sau madrilenii să câştige la aceeaşi diferenţă ca milanezii.

Seara propune alte 5 meciuri interesante:

FC Porto – Atletico Madrid, ambele echipe luptă pentru un loc în optimile Uefa Champions League.

Cu o victorie în faţa lui Atletico, Porto va avea locul asigurat în optimile Ligii Campionilor. Lusitanii se pot califica mai departe şi cu un egal, dacă Milan nu reuşeşte să o bată pe Liverpool.

Atletico are nevoie de victorie pentru a avea şansa de a prinde următoarea rundă, însă nici cu trei puncte nu este sigură de calificare.

PSG – Club Brugge, parizienii sunt deja calificați în optimi, belgienii luptă pentru un loc în primăvara Europa league.

Ajax – Sporting Lisabona, ambele echipe calificate în optimi, un meci doar pentru palmares.

Dortmund – Besiktas, germanii sunt deja calificați în primăvara Europa League, turcii sunt eliminați din competiție.

Şahtior – Sheriff Tiraspol, un meci fără miză, moldovenii au acumulat șase puncte, în grupa de UCL, și și – au asigurat calificarea în primăvara Europa League, iar ucrainenii de la Șahtior, sunt eliminați.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top