Kronospan a depus plangere penala imporiva unor protestatari

1
sebesInterviu realizat pe Sebes fara sau cu formaldehida-

Reporter: A aparut in presa informatia ca-i veti da in judecata pe manifestanti.
Kronospan: Informatia aparuta in presa trebuie citita cu atentie pentru a o intelege corect. Kronospan ii respecta pe cei care militeaza pentru un mediu mai curat, dar nu poate accepta sa fie acuzata pe nedrept.
R: Oamenii spun ca vreti sa puneti in functiune o fabrica de formaldehida de 60.000 To/an. Nu este adevarat?
K: Vreau sa va dau un exemplu pentru a fi mai explicit. Imaginati-va ca maine cand va intoarceti acasa in fata scarii il gasiti pe vecinul de la 3 cu care ati avut ieri un schimb de replici mai dure si care poarta o placarda pe care scrie “Reporterul este un homosexual” cu referire clara la dumneavoastra. In jurul lui mai sunt vreo 5 vecini de scara care rad si va arata cu degetul. Ce ati face?
R: L-as da in judecata, eu nu sunt homosexual.
K: Exact de asta discutam!
R: Si atunci pe cine chemati in fata instantei?
K: Numai pe cei care ne-au acuzat de fapte pe care nu le-am savarsit.
R. Care sunt aceste fapte:
K: Am fost acuzati ca nu avem studii de sanatate conform legii si in consecinta autorizatile noastre nu sunt valabile. Fals, avem studiu de sanatate intocmit conform legii. Am fost acuzati ca furam si achizitionam ilegal lemnul (material prima n.r.). Fals, zilele trecute ofiteri de Politie si inspectori ITRSV au confirmat ca toate achizitiile Kronospan sunt legale. “Sebeseni iesiti afara Kronospanu ne omoara”. Fals, Kronospan nu omoara pe nimeni.
R: Aveti de gand sa le cereti daune celor care au lansat aceste acuzatii false?
K: Nu este vorba numai de daune, unele dintre acuzatile lansate public apartin zonei penalului.

Distribuie

Un comentariu

  1. Bună ziua,
    am o singură întrebare pentru cei de la Kronospan. În ce țară civilizată mai aveați voie să face o asemenea fabrică în mijlocul orașului?
    Sunt sigură că nu o să răspundă. Vă dau eu răspunsul. În nici o țară civilizată. În România ați putut să faceți acest lucru pentru că ați dat mită altfel nu ați fi putut. Să le fie rușine la cei care au luat mită pentru a vă da voie să funcționați. Să le fie rușine la cei care conduc această fabrică că mint și mituiesc pentru a funcționa în continuare. 80% din locuitorii Sebeșului nu mai doresc ca această fabrică să mai funcționeze în Sebeș, dar cei 20% care doresc acest lucru au prioritate. Asta este România..

Lasă un comentariu

Top