KAUFLAND, Reinstaurarea Nazismului în România!

0

Un protest inedit și curajos,în același timp, a avut loc în fața magazinului Kaufland de pe Șoseaua Mihai Bravu, București.

Mai mulți tineri au afișat un banner de protest împotriva a ceea ce, consideră ei, este implicarea retailer-ului în promovarea homosexualității în școli.

„Kaufland, Stop finanțării campaniei homosexuale în școli! Lasă-ne copiii în pace!”, scria pe bannerul afișat de tineri.

O inițiativă în premieră a unui grup de naționaliști independent care nu a rămas fără repercursiuni. Deși nu au avut nici o legătură cu acest protest trei membrii ai Frăției Ortodoxe au avut un incident greu de explicat. Aceștia pun accent pe inscripția de pe mașină. Cunoscuți pentru acțiunile lor la nivelul întregii țări membrii Frăției par să fie ținta razbunărilor, in orice context.

KAUFLAND, Reinstaurarea Nazismului în România!

În seara zilei de 15 martie, împreună cu alți doi camarazi din Frăția Ortodoxă, am făcut imprudența să ne facem cumpărăturile de la magazinul Kaufland Dristor din București, situat pe bulevardul Mihai Bravu.


  La ieșirea din magazin am găsit un grup de tineri care au afișat un banner pe care îl veți vedea postat. 


 Am fotografiat bannerul, am fost stupefiați și indignați de faptul că magazinul Kaufland a alocat UN MILION DE EURO, pentru Ong-urile LGBT, cu scopul declarat de a face propagandă LGBT în școlile din România. 


 Am plecat spre mașina inscripționată a Frăției și după ce am pornit spre casă, am fost opriți de trei echipaje ale poliției rutiere și de patru polițiști de la ordine publică. 


  Fără nici un fel de explicații, ni s-au confiscat actele, testat cu etilotestul, am fost percheziționați la sânge, atât noi cât și mașina, și am fost sechestrați timp de 70 de minute, cu explicația idioată că au sistemul blocat și nu îmi pot verifica identitatea. 


    Mai mult, au verificat seria de la șasiul mașinii, nefiind mulțumiți cu inscripția de pe caroserie, i-am îndemnat să aducă un autogen și să taie duba bucăți pentru a găsi seria mult dorită. 


   Văzând că suntem sechestrați fără motiv, am sunat la 112 și am cerut sprijinul polițiștilor adevărați pentru a fi eliberați. 


 Ne-au răspuns că putem face plângere după ce scăpăm. 


După aproximativ 70 de minute am fost lăsați să plecăm fără să ni se justifice în nici un fel reținerea noastră pentru atâta timp. 


Mă întreb, oare cât de mulți polițiști nu au treabă, de au putut să trimită 15 agenți pentru trei creștini ortodocși nevinovați?


Ne-am dat seama că au executat ordinele conducerii Kaufland, care, probabil,  îi mituiește cu generozitate pe cei care conduc Poliția Capitalei și care, ca răsplată, intimidează, fără justificare pe orice client dorește magazinul german. 


Personal nu voi mai face cumpărăturile de la acest magazin ANTIROMÂNESC, care s-a mai remarcat prin faptul că în Odorheiul Secuiesc nu vinde marfă clienților care nu vorbesc limba maghiară. 


 Așa vă îndemn și pe voi fraților!  – au precizat reprezentanții Frăției Ortodoxe

Acest lanț de magazine, a sponzorizat cu aproximativ un milion de euro, ong-uri militante sexo-marxiste de tip LGBT.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top