I -a distrus telefonul, fostei sale Iubite. Dosar penal și ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat din Almașu Mare

0

Pe numele unui bărbat din comună Almașu Mare, polițiștii din Zlatna, au emis un ordin provizoriu de protecție și un dosar penal.

Bărbatul este acuzat că pe fondul unor discuții în contradictoriu, cu fosta lui iubită, i – a spart acesteia telefonul mobil.

La data de 24 noiembrie 2021, Poliția Orașului Zlatna a fost sesizată de către o femeie de 45 de ani, din Zlatna, cu privire la faptul că fostul său concubin i-a distrus telefonul mobil.

Din primele cercetări a rezultat că, în după amiaza zilei de 23 noiembrie, bărbatul în vârstă de 36 de ani, din comună Almașu Mare, s-ar fi deplasat la locul de muncă al femeii, unde, pe fondul unor discuții contradictorii pe care le-ar fi avut cu aceasta, i-ar fi luat telefonul și l-ar fi distrus.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care i-a fost interzis să se apropie de fosta sa concubină.

Pe numele său, a fost întocmit și un dosar penal, pentru distrugere.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top