Horațiu Florea – Acum în prag de sărbătoare este momentul să ne aplecăm și să respectăm munca depusă de întreg personalul angrenat în lupta împotriva COVID 19

0

România trece în această perioadă prin momente grele, o încercare din care trebuie să ieșim învingători într-un moment în care trebuie să dăm dovadă de putere de sacrificiu chiar și în privința tradiției noastre creștine.
Acum în prag de sărbătoare este momentul să ne aplecăm și să respectăm munca depusă de întreg personalul medical din județul Alba.

Zeci de cadre medicale sunt implicate direct în lupta împotriva COVID 19. Stau departe de familii în aceste momente de sărbătoare pentru ca noi să fim în siguranță. Vă mulțumesc pentru implicarea de care a-ți dat dovadă.


Felicit conducerea și specialiștii Direcției de Sănătate Publică pentru buna gestionare și pentru eforturile depuse în toată această perioadă pentru a împiedica răspândirea temutului virus la nivelul județului Alba.
Acum în prag de sărbătoare ar trebui să mulțumim public tuturor celor ce se află în linia întâi forțe ale MAI, MApN, ISU și tuturor celor implicați.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top