Hai că la a treia poate e cu noroc! PMP s-a lansat în luptă cu un candidat care era deja pe o altă listă de partid

0

Într-o conferință de presă susținută astăzi la Alba Iulia, Partidul Mișcarea Populară și-a prezentat candidații pentru funcțiile importante la nivelul județului Alba în prezența președintelui “de la centru” al partidului, respectiv euro deputatul Eugen Tomac. De altfel, acesta a și dat linia de campanie electorală la nivelul județului Alba: “Vrem să îi convingem pe cetățeni că suntem mai buni decât PNL”, a declarat  Tomac la Alba Iulia

Pe tronsonul de viteză rapidă la traseism politic, gara PMP!

Spre deosebire de PSD Alba, care încă își mai gândește candidații, PMP Alba a acționat rapid și a prezentat și principalul candidat pentru alegerile locale din 2020. Este vorba despre cel care deja se visează primarul orașului Alba Iulia, respectiv Marius Adrian Hațegan.

Cu un discurs catalogabil foarte ușor drept ultranaționalist, Marius Hațegan și-a anunțat candidatura de data aceasta din partea PMP. Și asta după ce cu doar câteva săptămâni în urmă își anunța candidatura pentru aceeași funcție de primar la Alba Iulia de pe listele AUR, pentru ca ulterior să se răzgândească și să își anunțe candidatura din postura de independent.

Astfel, din postura de membru PMP de această dată, Marius Hațegan și-a prezentat proiectul său politic, axându-se mai ales pe problemele arzătoare ale albaiulienilor: lipsa unui ștrand, problema parcărilor și, probabil, rețeaua de canalizare. Evident, toate înscrise la capitolul discuții și prezentări, fără neapărat a puncta decisiv la capitolul soluții. Cert este că a avut poate cel mai apăsat discurs dintre toți candidații de până acum, ceea ce poate fi un punct în plus.

Clement Negruț – unul foarte bun!

Fostul parlamentar al județului Alba și actualul președinte al PMP Alba, Clement Negruț și-a lansat în mod oficial astăzi și propria sa candidatură pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba. La capătul unui discurs energizant pentru colegii săi, acesta a precizat și care este diferența majoră dintre prietenul său Ion Dumitrel și persoana sa. “Dacă am văzut că actualul președinte al CJ Alba se prezintă ca fiind bun, vreau să vă spun că eu sunt FOARTE BUN. Cred că dacă de atâta timp am tot pe ales pe unul bun, a sosit momentul să îl alegem pe unul foarte bun”. Practic, este de crezut că dintr-o greșeală de limbaj electoral tocmai s-a deschis calea pentru ca locuitorii județului să îl aștepte în sfârșit după 20 și ceva de ani pe “CEL MAI BUN”. Sau poate că acest candidat încă nu s-a născut și mai avem de așteptat! Vreo câteva generații…

Ineficientul Dumitrel luat prietenește în colimator

Mai mult, ceea ce a surprins cel mai mult a fost că în sfârșit problema gunoiului la nivelul județului Alba va avea în sfârșit o rezolvare. Încă nu se știe cum, dar actualului secretar de stat Clement Negruț îi va lua cel mult un an pentru a rezolva ceea ce Dumitrel se chinuie de peste 10 ani să pună la punct: managementul deșeurilor la nivelul județului Alba.

Negruț nu a ratat nici ocazia de a trimite o primă săgeată electorală spre fostul său coleg de partid Ion Dumitrel. Pe fondul unei întrebări din partea presei legate de faptul că la finele anului Consiliul Județean a încheiat cu un excedent de aproape 12 milioane de euro și dacă aceasta îl califică pe Ion Dumitrel a fi un președinte bun, candidatul Clement Negruț a ținut să precizeze că “mai degrabă i-as spune strâns la pungă și nu bun. Aș vorbi mai degrabă de lipsă de viziune, de lipsă de planuri de a investi și nu de o administrare eficientă”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top