Foto/OpiniaTransilvană: Cazinou cuprins de flăcări la Cugir. Mai multe persoane evacuate,un bărbat a suferit arsuri de gradul 1 și 2

0

O sală de jocuri mecanice (cazinou) a fost cuprinsă de flăcări, duminică după – amiază, în orașul Cugir. Un bărbat aflat în interiorul cazinoului, a suferit arsuri de gradul 1 și 2, pe 40 % din suprafața corpului, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Cugir, pentru a primi îngrijiri medicale.

La locul producerii incendiului, s – a deplasat și inspectorul șef ISU Alba, lt. col. Ovidiu Costea.

Cazinoul se afla situat la parterul unui imobil de locuințe cu trei etaje, din localitate.

Potrivit ISU Alba, un număr de 15 persoane, 10 dintre ele aflate în acel moment, în interioul săli de jocuri mecanice, și 5 persoane locatari din imobilul de locuințe.

Pompierii din cadrul SVSU Cugir și a Gărzii de Intervenție Sebeș, au intervenit pentru stingerea și lichidarea incendiului, cu trei autospeciale de stingere și o autospecială SMURD.

Incendiul a fost localizat și stins de către pompierii voluntari din cadrul SVSU Cugir.

Cauzele incendiului vor fi stabilite de către echipe mixte ale anchetatorilor, din cadrul ISU Alba și Poliția Orașului Cugir.

Garda de Intervenție Sebeș, în cooperare cu SVSU Cugir, intervin, duminică, în jurul orei 14.00, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la parterul unui bloc cu două etaje și mansardă, la Cugir. Flăcările se manifestau la un cazinou, cu degajări mari de fum. Locatarii blocului au fost evacuați iar o persoană din interiorul cazinoului, care a suferit arsuri la nivelul feței, a fost transportată de echipajul SMURD la spital, transmite ISU Alba.

Foto: Sorin Giurca/ OpiniaTransilvana

Distribuie

Lasă un comentariu

Top