Acuma răsfoiți: UM Cugir

Local
1

Un nou focar de COVID în județul Alba, de data aceasta la Cugir. La acest moment pe surse s-ar părea că sunt 11 persoane infectate la UM Cugir, însă lipsa de transparență și proasta comunicare din partea conducerii cugirene lasă loc la tot felul de interpretări.

Actualitate
1

Decapitalizarea companiilor de stat a stopat orice investiție și astfel am ajuns să asistăm la un dezastru cauzat de diferite programe de guvernare care mai de care mai defectuase. Iar noi nu facem decât să asistăm la acest experiment periculos impus de actuala clasă politică, indiferent că este sau nu la guvernare. Cauzele disfuncționalităților sunt multiple și se regăsesc în politicile economice ale dragilor guvernanți.

Local
0

La data de 21.04.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba lulia a fost înregistrat dosarul penal nr. 1046/P/2020 având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor prev. de art. 352 C.pen., constând în aceea că Ia data de 18.04.2020 Poliţia oraşului Cugir s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că în perioada 06.04.2020-09.04.2020 numitul L. I., deşi a manifestat simptome specifice infectării cu SRAS-COV-2 a continuat să se deplaseze la locul de muncă din cadrul SC Uzina Mecanica Cugir SA, iar în urma interacţiunii cu colegii de serviciu, a transmis virusul către doi colegi.