E OFICIAL – urbeamea.ro, te provoacă la distracție!

1

urbeaUn nou proiect menit să creeze perspective se lansează în spațiul virtual. Agentia de publicitate şi web design artON Media, lansează în mediul online un proiect inedit, combinația perfectă dintre informațiile utile, grafica futuristă și un conținut bine structurat, website-ul www.urbeamea.ro, un site necesar generației invadate de stresul cotidian.

“Într-o etapă în care nu se mai face diferența dintre știre și informație, echipa www.urbeamea.ro te îndrumă spre locația potrivită stării tale de spirit. Este evident faptul că de multe ori ni se întâmplă să ieșim în oraș fără să avem o țintă anume, ulterior, ajungem în locuri unde nu ne simțim în largul nostru. De ce ? Pentru că nu avem informația, pentru că nu știm de unde putem alege.

Și pentru că urbeamea.ro este primul proiect de acest gen din județul Alba, lansat de o agenţie de publicitate, suntem conștienți că și agenții economici văd site-ul ca pe un instrument  de promovare eficentă, de la anunțuri de angajare până la anunțuri de promoții, de la lansări de produse și până la informări publice. Astfel demersul nostru este locul de întâlnire dintre cerere și ofertă”, a declarat într-un comunicat de presă tânărul antreprenor, Bogdan Păunescu, care conduce de mai bine de un an agenţia de publicitate şi web design artON Media.

Timpul, este extrem de prețios, avem puțin timp liber și nu vrem să-l irosim iar ulterior să regretăm că nu am profitat la maxim. www.urbeamea.ro, are rolul de a promova despre locațiile, evenimentele și modul în care te poți relaxa în oraşul tău. Cu fiecare săptămână cu care albaiulienii vor vedea că se pot baza pe urbie, va fi mai bine, va crește “dependența” lor de informare. Începând de astăzi Urbea Mea te provoacă la distracție!

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top