Duminică, ora 19: 00 Liechtenstein – România. Victoria ne duce la baraj. Macedonia de Nord, trebuie să se încurce cu Islanda

0

După remiza de pe teren propriu, scor 0 – 0, cu reprezentativa Islandei, naționala României, este obligată să obțină victoria, în partida de mâine, de pe terenul celor din Liechtenstein.

Meciul va conta pentru ultima etapă, din grupa Grupa J, din preliminariile CM 2022, care se va desfășura în Qatar.

Partida dintre Liechtenstein și România, va începe la ora 19.00, și se va disputa pe Stadionul „Rheinpark Stadium” din Vaduz (Elveția).

Pentru a ajunge la barajul pentru Cupa Mondială, nu depindem numai de noi.

Depindem în mare măsură, și de rezultatul partidei dintre Macedonia de Nord și Islanda, macedonenii sunt în acest moment, pe locul 2 în grupă, iar cu o victorie duminică, sunt la baraj.

Dacă nordicii, nu pierd mâine seară în Macedonia de Nord, sau obțin măcar un rezultat de egalitate, România se califică la baraj.

Înaintea partidei, România este pe locul 3, cu un total de 14 puncte, iar Macedonia de Nord, este pe locul 2, cu 15 puncte.

Adversara echipei antrenată de Mirel Rădoi, Liechtenstein, ocupă ultimul loc în grupă, poziția 6, cu un singur punct, obţinut în 9 partide.

În tur, România se impune cu scorul de 2 – 0, prin reușitele lui Alin Toșca și Cristian Manea.

Pentru această partidă, selecționerul Mirel Rădoi, nu îl va putea folosi pe Andrei Rațiu, titularul postului de fundaș dreapta, jucător care este suspendat după cartonașul galben primit în remiza cu Islanda.

Din grupa noastră, Germania este deja calificată la turneul final, acolo unde merg direct câștigătoarele celor 10 grupe din preliminarii.

Pentru celelalte 3 locuri care îi revin Europei vor lupta cele 10 ocupante ale locurilor secunde și cele mai bune două câștigătoare de grupe în Liga Națiunilor care nu se află pe primele două poziții în grupele preliminariilor CM.

Pe 26 noiembrie va avea loc tragerea de sorți pentru meciurile de baraj. Play-off-ul pentru Qatar va avea 6 semifinale și 3 finale, toate disputate în unică manșă.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top