DOCUMENTE – În Alba crește prețul APEI POTABILE o dată cu prima directorului general. Ștefan Bardan a primit un premiu de peste 16.000 de euro

3

În timp ce prețul plătit de locuitorii județului pentru apa pe care o primesc crește constant,  Adunarea Generală a Acționarilor societății Apa CTTA SA Alba, întrunită în ședință ordinară în data de 30 martie a.c., a aprobat, potrivit legislației în vigoare, acordarea cotei de participare la profit a salariaților pentru anul 2016, în sumă totală de 1.289.547 de lei.

Hotarare AGA APA CTTA

O primă fabuloasă a fost adjudecată și de proaspătul director general, Stefan Bardan care a primit echivalentul a cinci renumerații brute lunare, adică 73.688 lei.

Toate acestea se întâmplă după ce de la 1 ianuarie 2016, TVA pentru apă a scăzut de la 20 la sută la 9 la sută, măsură care însă nu s-a reflectat și în tariful aplicat la nivelul județului.

PRETURI APA POTABILA

În județul Alba, operatorul  Apa CTTA Alba propune, în loc de reducere, o creștere constantă a tarifului în următorii 5 ani, cu aproximativ 4 la sută.

Ștefan Bardan mai este protagonistul unui scandal, după ce un om de afaceri din Sebeș a depus o plângere penală pentru agresiune.

Distribuie

3 comentarii

Lasă un comentariu

Top