Documentar : Să luptăm şi să făptuim împreună!

0

Dan Ciprian Grăjdeanu, liderul Frăţiei Ortodoxe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, cu binecuvântarea părintelui Iustin Pârvu, a stârnit o luptă pentru învierea neamului românesc.

Cum se duce o astfel de luptă? Pe căile indicate de credinţă şi onoare, după modelul mărturisitorilor şi al sfinţilor eroi! Adunând viteji şi oameni hotărâţi pentru neamul lor, ca să rupă spinarea hidrei care încearcă să distrugă fiinţa neamului românesc!

Dan Grajdeanu a cerut redactiei sa dea in mod explicit recunoastere de jertfa si impreuna faptuire asociatiilor surori cu care Fratia Ortodoxa a luptat impreuna la cele mai multe din actiunile lor, in frunte cu Calea Neamului, condusa de Mihai Tirnoveanu, asociatia Noua Dreapta, Alianta Parintilor din Romania, asociatia Pro Vita si multe altele. Daca mentionarea cate uneia din acestea a “cazut la montaj” pentru scurtarea interviului, Fratia le este recunoscatoare tuturor acestor bravi camarazi de nadejde in fiecare luptele pomenite in film. Lupta in fratietate pentru renasterea Neamului Romanesc se duce in unitate!

Uşor, uşor, lumea se contaminează de duhul acesta al făptuirii! Lui Dumnezeu nu-i plac nici fricoşii, nici plângăcioşii: din faţa omului viteaz şi necazul fuge! Concluzia unui român iubitor de neam şi ţară: Doamne, miluieşte neamul nostru românesc! Urmăriți un documentar realizat de Constantin Ghiță.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top