DOCUMENT : Cum l-a salvat ORALUL pe fiul fostului primar Mircea Hava ? Loc călduț la Curtea de Conturi cu nota cea mai mică la proba scrisă!

0

Nu mai este niciun secret că în instituțiile de stat angajările se fac pe alte criterii decât cele care ar trebui să conteze. Se cunoaște foarte bine faptul că nepotismul este în floare, ceea ce permite ca familii întregi să fie abonate la joburi de stat.

De asemenea, se știe că se fac angajări și numiri pe funcții și posturi pe criterii nu tocmai ortodoxe. Deși presa a relatat sute de cazuri de angajări tendențioase nimeni nu pare să fie mișcat din locurile călduțe, special pregătite.
Un alt caz care ridică semne de întrebare vi-l aducem în atenție în cele ce urmează. În luna noiembrie Curtea de Conturi a României organizează un concurs pentru ocuparea unor posturi de auditor public extern. La direcția regională Alba au participat 14 concurenți pentru 4 posturi.


VIP – ul acestui concurs a fost de departe fiul europarlamentarului Mircea Hava, Horea Alexandru Hava. La prima probă a examenului, cea scrisă Horea Hava, primește punctajul cel mai mic din cei 14 concurenți, 7.70. Surpriza vine la proba orală unde acesta revine spectaculos cu cel mai mare punctaj 9.30.


Culmea probei orale este că ceilalţi concurenți nu au reuşit să treacă de 4.78. Așadar rezultatele finale îl declară pe fiul fostului primar al municipiului Alba Iulia, admis la concursul pentru ocuparea postului de auditor public extern cu un punctaj de 8.50.
E de-a dreptul îmbucurător să vedem că există resursă umană și avem oameni de valoare care pot oricând să ocupe funcții publice, bine plătite. Suntem liniștiți, sufletește, să știm că toți membrii familiilor influente și-au găsit un rost în viață.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top