Blat Negrescu-Dîrzu la PSD Alba?

0

Obișnuiți cu blaturile, se pare că PSD Alba se schimbă foarte greu. Iar pe capitolul comunicare, lucrurile sunt absolut deplorabile. Cum nici Ioan Dîrzu și nici Victor Negrescu nu au fost dispuși să își asume poziții oficiale astăzi în relația cu redacția noastră, gurile rele vorbesc deja despre un nou blat prin care practic nu s-a întâmplat nimic. Se pare că relația dintre Negrescu și Dîrzu pe după cortină chiar există, astfel încât totul pare a fi doar un joc de glezne menit să îi readucă în barca lui Ciolacu pe toți cei care au dezertat cu gândul că-l vor face plecat pe Dîrzu din fruntea partidului.

 Prin urmare, reforma în PSD mai are de așteptat, iar gafele se țin lanț de europarlamentarul Victor Negrescu, acest Zorro menit să salveze de la dezastru o organizație obișnuită să piardă pe linie toate alegerile din ultimii ani. 

Ultima gafă este includerea lui Dănuț Hălălai pe lista PSD, lăudându-l la scenă deschisă după ce acesta s-ar fi decis să revină în PSD: “Gânduri bune pentru Călin Ioan Andreș și Dănuț Hălălai, doi oameni puternici și hotărâți”, a spus Victor Negrescu la adresa fostului prefect. Nimic mai adevărat: Dănuț Hălălai a fost în ochii opiniei publice poate cel mai bun prefect al județului Alba, doar că se pare că acesta este încă în tabăra lui Ponta. 

La momentul întocmirii acestui articol Hălălai nu a putut fi contactat având telefonul închis, iar Horațiu Florea (coordonatorul PRO România) a confirmat oficial că niciun membru nu s-a reîntors în PSD. Mai mult, într-o discuție telefonică care ar fi avut loc azi noapte, Ciolacu aproape a căzut în genunchi pentru ca Hălălai să se reîntoarcă în PSD, însă orice demers deocamdată nu a avut niciun rezultat. Acum Hălălai este în tabăra PRO România, iar Victor Negrescu poate continua doar să viseze la acest transfer blocat de iminența unui blat cât casa…

Mai mult, Horațiu Florea ne-a mai precizat și faptul că schimbările de la PSD Alba din ultima perioadă ar fi numai de fațadă. Prin faptul că Ioan Dîrzu ar fi locul 2 pe listă, iar locul 1 se poate retrage oricând din cursă sau chiar după câștigarea alegerilor lasă clar imaginea unui nou blat între Negrescu și Dîrzu, evident totul cu acordul lui Ciolacu, poate cel mai neperformant dintre toți liderii pe care i-a avut PSD până acum…

Distribuie

Lasă un comentariu

Top