Acuma răsfoiți: Ioan Dîrzu

Politică
0

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă organizate din scurt, anunțate peste noapte, PSD Alba a încercat să se lanseze cu avânt într-o campanie electorală cu rezultat previzibil. Parcă dorind să regizeze un film prost cu titlul “Născuți pentru a înfrânge”, cei doi candidați principali cu roluri secundare din campania electorală 2020 – Ioan Dîrzu și Alin Stanciu – au ieșit la rampa din spatele curții.

Politică
0

Ultimele sondaje plătite de PNL și făcute probabil la apelul bocancilor de o firmă ce nu spune nimic după nume, gen Have’l Research, au fost aproape de a răsturna absolut toate principiile matematice, de la Pitagora încoace. Estimăm că Ion Dumitrel și-a așteptat stăpânul de la Bruxelles cu niște cifre și, pentru că deja baronul de Alba este obișnuit numai cu numere mari, au început marile modificări.

Politică
0

Nu de puține ori partidele de dreapta au apelat la compromisuri, la înțelegeri bazate pe cedări reciproce. Au făcut jocuri politice, s-au ținut de nas pentru câștiguri electorale, iar apoi s-au felicitat. Au arătat, de asemenea, că au o mare putere de adaptabilitate, că au putut astăzi să se spurce, iar mâine să se ia în brațe, că beneficiul de moment primează oricărei demnități, simțiri și amintiri.

Politică
0

În această perioadă, mai mult decât oricând, trebuie lăsate deoparte orice dispute politice, iar factorii de decizie au datoria să vină cu soluții concrete și cu proiecte salvatoare atât pentru oameni, cât și pentru companii. Patru sunt măsurile esențiale, din pachetul consistent avut în vedere, cărora Partidul Social Democrat le acordă prioritate maximă în perioada imediat următoare:

1 2 3 7