Acuma răsfoiți: Ioan Dîrzu

Politică
0

În această perioadă, mai mult decât oricând, trebuie lăsate deoparte orice dispute politice, iar factorii de decizie au datoria să vină cu soluții concrete și cu proiecte salvatoare atât pentru oameni, cât și pentru companii. Patru sunt măsurile esențiale, din pachetul consistent avut în vedere, cărora Partidul Social Democrat le acordă prioritate maximă în perioada imediat următoare:

Politică
0

Prioritatea zero trebuie să fie protejarea populației, iar politicienii sunt obligați să acționeze pentru popor, nu împotriva lui. Partidul Social Democrat susține, cu fermitate, politici eficiente în sănătate și nu alegeri anticipate. De asemenea, parlamentarii PSD vor participa la ședința de învestitură și vor asigura cvorumul, însă este obligația PNL și a aliaților săi de a asigura majoritatea necesară învestirii. Un vot al PNL împotriva propriului guvern nu va face decât să reconfirme o mascarada politică deja sancționată de Curtea Constituțională.

Politică
0

Desemnarea în funcția de premier a lui Florin Cîțu este cel puțin ciudată, în contextul în care acesta, în calitate de ministru al Finanțelor, nu a convins pe nimeni că are competențe pentru conducerea unui guvern și, chiar mai mult, a tăiat bugetul sănătății cu 22%. Este greu de înțeles cum, în contextul epidemiologic existent, Klaus Iohannis a ales să desemneze premier pe cel care s-a exprimat clar, în repetate rânduri, că sănătatea nu este o prioritate.

1 2 3 6