Acuma răsfoiți: Ioan Dîrzu

Politică

0

Obișnuiți cu blaturile, se pare că PSD Alba se schimbă foarte greu. Iar pe capitolul comunicare, lucrurile sunt absolut deplorabile. Cum nici Ioan Dîrzu și nici Victor Negrescu nu au fost dispuși să își asume poziții oficiale astăzi în relația cu redacția noastră, gurile rele vorbesc deja despre un nou blat prin care practic nu s-a întâmplat nimic.

Politică

0

De la mari dezamăgiri, la adevărați profesioniști în domeniul lor, parlamentarii români sunt imaginea țării în ansamblul ei. Fie că ne place sau nu… Și, la fel stau lucrurile și atunci când vine vorba despre actualii parlamentari de Alba, cei care se pregătesc de marele test din Decembrie. Un test pe care unii îl vor trece, alții îl vor pica pe măsură de ce harta voturilor la nivel județean suferă mici modificări. Ca și până acum, județul Alba va avea în Parlamentul României 7 parlamentari (5 deputați și 2 senatori).

Politică

0

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă organizate din scurt, anunțate peste noapte, PSD Alba a încercat să se lanseze cu avânt într-o campanie electorală cu rezultat previzibil. Parcă dorind să regizeze un film prost cu titlul “Născuți pentru a înfrânge”, cei doi candidați principali cu roluri secundare din campania electorală 2020 – Ioan Dîrzu și Alin Stanciu – au ieșit la rampa din spatele curții.

Politică

0

Ultimele sondaje plătite de PNL și făcute probabil la apelul bocancilor de o firmă ce nu spune nimic după nume, gen Have’l Research, au fost aproape de a răsturna absolut toate principiile matematice, de la Pitagora încoace. Estimăm că Ion Dumitrel și-a așteptat stăpânul de la Bruxelles cu niște cifre și, pentru că deja baronul de Alba este obișnuit numai cu numere mari, au început marile modificări.

Politică

0

Nu de puține ori partidele de dreapta au apelat la compromisuri, la înțelegeri bazate pe cedări reciproce. Au făcut jocuri politice, s-au ținut de nas pentru câștiguri electorale, iar apoi s-au felicitat. Au arătat, de asemenea, că au o mare putere de adaptabilitate, că au putut astăzi să se spurce, iar mâine să se ia în brațe, că beneficiul de moment primează oricărei demnități, simțiri și amintiri.

1 2 3 7