Acuma răsfoiți: Victor Negrescu

Politică

0

Obișnuiți cu blaturile, se pare că PSD Alba se schimbă foarte greu. Iar pe capitolul comunicare, lucrurile sunt absolut deplorabile. Cum nici Ioan Dîrzu și nici Victor Negrescu nu au fost dispuși să își asume poziții oficiale astăzi în relația cu redacția noastră, gurile rele vorbesc deja despre un nou blat prin care practic nu s-a întâmplat nimic.

Politică

0

Trei proiecte-pilot propuse Comisiei Europene de eurodeputatul Victor Negrescu au primit evaluări pozitive la Bruxelles, având șanse de a fi aprobate în cel mai scurt timp. Proiectele sunt gândite ca scheme de sprijin pentru zone greu afectate de criza coronavirus în România – comunitățile sărace cu școli fără acces la educația online, IMM-urile neadaptate încă la noile condiții ale pieței și sectoarele industriale slab digitalizate.

Politică

0

CulturaDeAcasa.ro este un proiect online care vine în ajutorul tuturor celor pasionați și interesați de cultură, în această perioadă în care românii nu mai pot merge la teatru sau concerte și nu-și pot planifica vacanțe sau alte experiențe culturale. La inițiativa europarlamentarului Victor Negrescu, PES activists România lansează această platformă care pune la dispoziția utilizatorilor de internet informații despre activități și evenimente culturale la care oricine poate avea acces online. Prin efortul echipei de voluntari PES activists, platforma va fi alimentată continuu cu astfel de resurse identificate în spațiul virtual.

1 2