Acuma răsfoiți: PSD Alba

Politică

0

Obișnuiți cu blaturile, se pare că PSD Alba se schimbă foarte greu. Iar pe capitolul comunicare, lucrurile sunt absolut deplorabile. Cum nici Ioan Dîrzu și nici Victor Negrescu nu au fost dispuși să își asume poziții oficiale astăzi în relația cu redacția noastră, gurile rele vorbesc deja despre un nou blat prin care practic nu s-a întâmplat nimic.

Politică

0

Un cunoscut scriitor austriac, Ștefan Zweig, este de părere că mersul istoriei este influențat de două categorii de oameni – eroi și trădători. Dacă ne referim la trădători, mulți spun că ei ajung să fie disprețuiți de cei din jurul lor, iar cei care au recurs la trădare o dată vor mai face acest lucru urmărindu-și binele personal, nicidecum binele oamenilor care au investit în ei încredere.

Politică

0

Intr-o postare pe site-ul sau de socializare, Daniel Breaz a anuntat ca paraseste PSD, alimentand astfel zvonruile care il dadeau ca viitor parlamentar pe listele PNL. Nu este exclus ca aceasta demisie sa aiba legatura directa cu motiunea de cenzura si astfel sa poata sustine pe fata Guvernul Orban in fata celui mai greu examen: motiunea de cenzura.

Politică

0

Mare zâzanie în PSD Alba. După ce marea masă a social democraților a fost luată ca din balon de deciziile lui Ioan Dîrzu cu privire la mai multe candidaturi din județ, iar cea mai scandaloasă este clar cea de la Primăria Alba Iulia, gafele se țin lanț de echipa de campanie condusă de șeful PSD Alba.

Politică

0

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă organizate din scurt, anunțate peste noapte, PSD Alba a încercat să se lanseze cu avânt într-o campanie electorală cu rezultat previzibil. Parcă dorind să regizeze un film prost cu titlul “Născuți pentru a înfrânge”, cei doi candidați principali cu roluri secundare din campania electorală 2020 – Ioan Dîrzu și Alin Stanciu – au ieșit la rampa din spatele curții.

Politică

0

În Alba Iulia se pot asfalta circa 50 de kilometri de drumuri în următorii patru ani, doar din fonduri proprii, dacă banii municipalității sunt cheltuiți responsabil, în concordanță cu nevoile cetățenilor. Prosperitatea unui oraș constă și în drumurile și podurile pe care le are, în trotuare de dimensiuni corespunzătoare, rigole de scurgere a apelor sau piste pentru bicicliști.

1 2 3 6