Arhiepiscopia Ortodoxă din Alba Iulia ar fi încasat,în mod ilegal, bani de la Consiliul Local

0

Consiliul Local Alba Iulia și Arhiepiscopia Ortodoxă, acționate în instanță de Instituția Prefectului Alba pentru anularea unei hotărâri prin care s-au încasat sume de bani în mod ilegal.

Conform ziarului Unirea, ar fi vorba despre hotărârea nr. 422 din 21 noiembrie 2018 prin care s-a alocat suma de” până la 9.000 de lei” din bugetul local pe anul 2018, din capitolul” Cultură”, Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia pentru organizarea” Întâlnirii anuale a tinerilor” desfășurată sub genericul” Ambasadorii Unirii”.
Întâlnirea respectivă a avut loc peste numai trei zile de la data adoptării hotărârii, în 24 noiembrie 2018. Hotărârea a mai prevăzut că, în termen de maxim 15 zile calendaristice de la finalizarea evenimentului, Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia va transmite decontul și raportul descriptiv privind realizarea proiectului pentru care s-a acordat sprijinul financiar.


Așadar pe rolul Tribunalului Alba se află dosarul cu numărul 885/107/2019 prin care Instituția Prefectului cere anularea hotărârii 422/21 noiembrie 2018.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top